Els germans Roca dissenyaran el menú del sopar dels Premis Oscar

Serviran plats de tradició familiar i sabors del Mediterrani revisitats
|
| | Migració

Els germans Roca seran els encarregats de dissenyar el proper 4 de març el menú del sopar dels Premis Oscar organitzada per la Fundació Elton John, que compta amb la col·laboració de BBVA, segons ha informat el banc en un comunicat.

 

Gràcies a la col·laboració de la fundació amb BBVA Compass, filial de BBVA als Estats Units, el sopar comptarà amb un menú dissenyat pel Celler de Can Roca (Girona), en el qual els cuiners prendran el relleu de Gordon Ramsay per adaptar algunes de les seves creacions en aquesta cita amb els estels.

 

Joan Roca viatjarà a los Ángeles (els Estats Units) dies abans del sopar per organitzar les preparacions, i donat el nombre de convidats -- més de 1.000 persones--, l'equip del Celler de Ca Roca comptarà amb l'ajuda de diversos cuiners amics.


Diversos entrants, quatre plats i unes postres 

 

Així mateix, dos xefs dels Ángeles s'han desplaçat Girona per començar a familiaritzar-se amb el menú, que constarà de diversos entrants, quatre plats i unes postres.

 

"Crec que quedarà bé i crec que a Elton John i als seus convidats els agradarà", ha pronosticat el cuiner Joan Roca, que al costat dels seus germans basarà la proposta en plats de tradició familiar i sabors del Mediterrani revisitats sota la seva òptica avantguardista per sorprendre un públic amb moltes formes diferents d'entendre el menjar. "Pensem en un menú que sigui adaptable a un públic molt divers, molt heterogeni, amb moltes formes diferents d'entendre el menjar", ha afirmat.


 

Els germans pensen portar alguns productes des de Girona, però també utilitzar elements de la zona, i han agregat: "Coneixem la regió de la nostra visita a Sant Francisco durant la Gira BBVA de 2016 i basarem part del menú també en aquest treball previ".

 

Es tracta d'un desafiament que no van dubtar a acceptar: "Som inconformistes i sempre ho hem estat. Sempre diem que sí a propostes com aquestes, i després ja veiem com ens organitzem. Ara que ja ho tenim estudiat crec que que va a sortir bé. Evidentment és un repte, però ens agraden els reptes".

 

Durant els Oscar, diverses festes acullen les celebritats de la meca del cinema, i una de les més concorregudes és el sopar benèfic que Elton John organitza cada any per recaptar fons per a la seva fundació, que en aquesta edició tindrà els germans Roca al capdavant.


 

La Fundació Elton John porta 25 anys organitzant un dels esdeveniments benèfics més importants de Hollywood en la lluita contra la Sida, i si el 2017 els fons recaptats van ascendir a set milions de dòlars, aquest any els organitzadors esperen superar aquesta xifra.
Comentaris

envia el comentari