El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El restaurant de Shakira i Piqué al port de Barcelona, en perill pel coronavirus
  • CA

El coronavirus ha forçat molts bars i restaurants a abaixar la persiana, una situació molt complicada en la qual veuen que no poden treballar amb aquestes restriccions. N’hi ha molts que van tancar el mes de març i que no han tornat a obrir, com és el cas del restaurant de Shakira i Gerard Piqué. La parella és sòcia d’un local molt luxós en el port de Barcelona especialitzat en arrossos, amb vistes privilegiades de 360° al mar i la ciutat. Obert des del 2018 i propietat del grup En compañía de Lobos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was date night! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

 

El Blue Spot Barcelona va comunicar als seus clients que havien decidit tancar temporalment com a conseqüència de la crisi sanitària: “Des d’avui 13 de març fins que la situació millori i les autoritats sanitàries ho aconsellin. Estem en una situació estranya i molt seriosa”. Des de llavors no han tornat a servir menjars ni tan sols a emetre cap comunicat sobre la data prevista de reobertura. En el seu perfil d’Instagram, de fet, han estat diversos els clients que han preguntat sobre aquest tema. De moment, però, no han tingut resposta. A la pàgina web han escrit un “Ens veiem aviat” que no dona moltes pistes, tampoc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queridos clientes, amigos y equipo, hemos decidido cerrar Blue Spot Barcelona. Desde hoy día 13 de marzo y hasta que la situación mejore y las autoridades sanitarias lo aconsejen. Estamos en una situación extraña y muy seria. Hemos de colaborar en todo lo que podamos y es nuestra responsabilidad ayudar a frenar la propagación del virus cuanto antes. A nuestro equipo, recordarles que somos una familia -yo así lo siento-, y que también somos un Grupo fuerte y siempre hemos sabido adaptarnos a las diferentes situaciones que se nos han presentado. Es importante ser valientes y creativos también en las crisis. De algunas salimos reforzados. Y de esta seguro que también. A los clientes, cuidaros y confiamos en que pronto tendremos ocasión y motivos para disfrutar nuevamente de vuestra compañía. Es obvio que en la sociedad actual queremos ir cada vez más rápido y consumimos recursos como si no hubiera límite. Nos falta tiempo para nosotros mismos, nuestros amigos y nuestras familias, o simplemente para meditar o leer un libro. Parece que una fuerza mayor nos ayudará a reflexionar. Aprovechemos el momento. Un fuerte abrazo a todos, con ganas de volver y recibiros con los brazos abiertos. Tomás Tarruella ___ Benvolguts clients, amics i equip, hem decidit tancar Blue Spot Barcelona. Des d’avui dia 13 de març i fins que la situació millori i les autoritats sanitàries ho aconsellin. Estem en una situació estranya i molt seriosa. Hem de col·laborar en tot allò que puguem i és la nostra responsabilitat ajudar a aturar la propagació del virus tant aviat com sigui possible. Al nostre equip, recordar-los que som una família (jo així ho sento) i que també som un Grup fort i sempre ens hem adaptat a les diferents situacions que se’ns han presentat. És important ser valents i creatius també en les crisis. D’algunes n’hem sortit reforçats. I d’aquesta segur que també ho farem. Als clients, cuideu-vos i confiem que aviat tindrem ocasió i motius per a gaudir novament de la vostra companyia. És obvi que en la societat actual volem anar cada vegada més ràpid i consumim recursos com si no hi hagués un límit. Ens falta temps per a nosaltres, els nostres amics i les nostres famílies, o si

Una publicación compartida de Blue Spot Barcelona (@bluespotbarcelona) el

 

Gerard Piqué i Shakira participen econòmicament en aquest restaurant, el que han promocionat en alguna ocasió. No és habitual que parlin dels seus negocis, per això, sent molt discrets pel que fa a aquestes altres vies d’ingressos. Caldrà esperar per veure si el local torna a obrir o si és un dels molts perjudicats que no pot superar aquesta gran crisi de l’hostaleria. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa