El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Incident de Gerard Piqué i Shakira amb un fotògraf: “M’han increpat”
  • CA

Gerard Piqué i Shakira són a l’ull de l’huracà pel testimoni d’un fotògraf que assegura haver estat increpat per ells fa uns dies. El futbolista del Barça i l’exitosa cantant colombiana estaven a Cantàbria de vacances, uns dies de desconnexió que haurien aprofitat per fer surf. El paparazzo Javier Rosendo els va veure i va aprofitar per fer-los fotos. El problema hauria arribat quan la parella va adonar-se que els havien vist: “Gerard Piqué em va increpar perquè esborrés les fotografies. Li vaig dir que no, que jo em dedico a això i que és la meva feina. A partir d’aquell moment, ell es va girar i els seus acompanyants van venir directes cap a mi. Va ser una agressió a la llibertat. Em van abordar i em van acorralar, va ser un mal trago”.

“Jo no vaig oposar cap mena de resistència. M’increpaven, em coaccionaven i s’apropaven a mi sense protecció ni mascareta. Els que em van increpar van ser els membres de seguretat de la parella. Em van treure la càmera per esborrar les imatges i em van fer el favor de no llançar la càmera al mar. Va ser un gran gest…”, relata amb ironia.

Un fotògraf assegura haver estat increpat per Shakira i Gerard Piqué / Telecinco

Una situació “lamentable” que ha volgut denunciar públicament a Viva la vida per desemmascarar les males formes de la parella, que no haurien tingut problema en demanar als seus guardaespatlles que fessin l’impossible per eliminar aquelles fotos. Una nova polèmica que els deixa en evidència i que demostra que no són molt amics dels paparazzi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 07, 2021 | 15:48
    Anònim setembre 07, 2021 | 15:48
    Doncs em sembla genial, i encara li haurien d'haver fotut la càmera al mar. Haver estudiat i tindria una feina digna sense la necessita de fotres on no li demanen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa