Gérard Depardieu, imputat per violació i agressions sexuals

L’actor francès Gérard Depardieu ha estat imputat finalment per violació i agressions sexuals arran de la denúncia d’una jove de 20 anys el 2018. El cas va ser arxivat inicialment, però la demandant va aconseguir que es reobrís el passat i els càrrecs van ser presentats formalment el passat desembre encara que no s’ha sabut fins ara.

La Fiscalia de París l’investiga després que l’actriu i ballarina denunciés a una comissaria haver patit abusos sexuals per part de l’actor en dues ocasions. Segons el seu relat, els fets haurien tingut lloc a la casa parisenca de Depardieu dimarts 7 i dilluns 13 d’agost d’aquell any. La jove hauria acudit per fer un assaig informat d’una obra de teatre, ja que Depardieu s’hauria ofert a col·laborar amb ella perquè coneix el seu pare.

Fonts judicials confirmen a El País que Depardieu no està sotmès a cap mesura de control i que segueix en llibertat. El seu advocat lamenta que la imputació s’hagi formalitzat malgrat la negativa de l’actor, que manté que és una acusació falsa: “Està absolutament segur que no hi ha cap fet estrictament reprotxable i considera que aquest cas causa uns danys irreparables a la seva imatge”.

L’actor francès Gérard Depardieu, imputat en un cas de violació / Europa Press

Ara cal esperar a la investigació del cas i la posterior resolució del jutge.

Nou comentari