Ridícul de Georgina Rodríguez a San Remo: italià nefast i molts nervis

Georgina Rodríguez tenia una oportunitat d’or: donar-se a conèixer mediàticament durant un dels programes televisius més vistos a Itàlia: el festival de San Remo. La parella de Cristiano Ronaldo es convertia en la sorpresa de la gala, ja que mai no havia treballat a televisió ni era gaire coneguda pels teleespectadors. La seva estrena ha rebut aplaudiments a Espanya, sí, però l’opinió generalitzada entre els italians és molt dolenta.

Visiblement nerviosa, amb molt poques frases i infinitat d’errors en el seu ‘intent’ de pronunciar alguna paraula en italià. Precisament aquesta és la principal crítica que està rebent, que ni tan sols es va preparar un parell de frases per parlar al públic -italià, recordem- en la seva llengua. De fet, va entrar parlant directament castellà amb el presentador, que havia d’anar traduint les seves intervencions. Perquè no només és això, sinó que les poques paraules que es va atrevir a dir eren incorrectes i amb faltes de pronunciació molt bàsiques.

Georgina Rodríguez, a San Remo   Rai 1

Georgina Rodríguez, a San Remo / Rai 1

Deixant de banda això, des d’Espanya han alabat molt els quatre vestits que ha dut durant la seva intervenció. El primer? El més espectacular, un Pronovias increïble: tall de sirena ajustadíssim, amb molt d’escot, estampat joia, encaix chantilly i les cames al descobert. Els altres eren del mateix estil, sempre buscant aprofitar-se de les corbes de l’espanyola. Les joies? Simplement espectaculars.

Georgina Rodríguez debuta al festival de San Remo   Europa Press

Europa Press

Va agradar molt la complicitat que va evidenciar amb Cristiano Ronaldo, assegut a primera fila, que participava durant un parell de moments de la nit. El moment més esperat? Quan Georgina va deixar tothom bocabadat en ballar un tango. Ella havia estat ballarina clàssica, el que es va notar en una interpretació excel·lent.

Georgina Rodríguez balla un tango a 'San Remo'   Europa Press

 Europa Press

Amb tot, una intervenció de la qual podria haver tret molt més partit. No ha agradat gaire als teleespectadors italians, però a Espanya ha triomfat i aquesta és la millor notícia per a Georgina.

 

Nou comentari