Georgina Rodríguez reapareix a televisió disfressada de lleó

La 'influencer' i parella de Cristiano Ronaldo ha participat en el nou programa d'èxit d'Antena 3

Antena 3 ha sorprès els teleespectadors amb un programa nou divertit i molt fresc. A Mask Singer els famosos canten disfressats, amb la cara tapada. L’objectiu del jurat? Endevinar de qui es tracta per la veu i les pistes que doni després. L’estrena ha aconseguit un impressionat 27,2% de share, el que demostra que la idea ha fet gràcia. Una de les primeres concursants ha estat Georgina Rodríguez, la xicota de Cristiano Ronaldo.

Des que marxessin a viure a Torí (Itàlia), que la jove influencer no havia tornat a aparèixer a la televisió espanyola. Una sorpresa que ha acabat malament, ja que no han estat capaços d’endevinar la seva identitat i ha estat expulsada.

Una reaparició breu però intensa, en la qual l’hem sentit cantar i l’hem vist disfressada de lleó. Oberta i sense vergonya, s’ha mostrat molt simpàtica: “Déu meu la calor que he passat sota aquesta disfressa”. Ha reconegut que s’ho ha passat molt bé, encara que s’ha mostrat una mica decebuda amb el jurat: “No entenc com no heu endevinat qui sóc amb totes les pistes que us anava deixant”. 

Es descrivia com a una jove encantada de tornar al seu país, molt enamorada del seu bicho (sobrenom amb el qual es fa referència a Cristiano Ronaldo) i feliç amb la seva família. No han aconseguit saber qui és, per la qual cosa aquí acaba la seva experiència en el programa.  

El format agrada, encara que caldrà si l’audiència es manté o si l’èxit s’ha basat en la novetat de la primera emissió. 

Nou comentari