Gema López critica l’actitud de Kiko Hernández amb Rocío Carrasco: “Mai l’he vist tan complaent”

El tertulià de 'Sálvame' li va demanar unes sinceres disculpes a la filla de Rocío Jurado

La sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha tingut centenars de conseqüències i repercussió en centenars de mitjans de comunicació. No ha estat només Laura Fa qui ha criticat a Lydia Lozano, sinó que també s’ha endut algun retret de la resta dels seus companys de ‘Sálvame’ per la seva actitud i les seves paraules en la trobada en directe amb Rocío Carrasco.

Tot i això, no era l’única col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco que es trobava dimecres passat al plató de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, ja que també hi va ser Kiko Hernández, i Gema López no ha entès la seva actitud.

Hi ha els qui no entenen que Lydia Lozano no fes les preguntes que volia formular a Rocío però Gema López creu que no és més que el blanc fàcil perquè no és l’única que va estar en el plató. En aquest sentit, la periodista del cor s’ha mostrat “sorpresa” per l’actitud del seu company de plató: “El porto veient treballar 10 anys i mai l’he vist tan complaent com ara”.

Carlota Corredera: “Jo sí que m’ho vaig creure”

I és que el col·laborador de programes del cor es va mostrar penedit de la seva actitud i li va demanar unes sinceres disculpes a Rocío Carrasco per qualificar-la de mala mare creient l’altra versió de la història, la d’Antonio David Flores. “Potser no li ha passat mai que hagi hagut de canviar tan de cop”, justificava Laura Fa.

Qui sí que era present al plató va ser Carlota Corredera, que explicava que Kiko sabia molt bé què volia dir i tenia moltes ganes de mantenir aquesta conversa. “Jo sí que me’l vaig creure”, ha afirmat.

Comentaris

    M'importa una merda 09/06/2021 2:01 am
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari