Froilán i Victoria Federica, els fills d’Elena de Borbó, no tenen molt de respecte per a les normes de trànsit. Així ho van demostrar l’any passat, quan els van multar per aparcar l’Audi en una zona prohibida. Doncs bé, sembla que no van aprendre la lliçó. El Confidencial assegura, de fet, que aquest cap de setmana els han multat a tots dos amb només 20 minuts de diferència.

Els germans es troben de vacances a Marbella amb tot pagat, uns dies de platja, piscina i festa sense límit a la targeta de crèdit. El problema? Dues infraccions de trànsit que se sumaran a les despeses del viatge. Froilán es traslladava fins al centre de la ciutat amb el seu cotxe d’alta gamma, quan va aparcar tot invadint part d’un pas de zebra. Aquest va ser el motiu de la multa, la que costaria uns 200 €.

Victoria Federica i Froilán reien l’any passat en veure una multa / Europa Press

Només 20 minuts després, era Victoria Federica qui rebia una sanció. En el seu cas, per deixar el cotxe en una parada de taxis quan això no està permés. Els policies haurien deixat el paper de la multa, però no s’hauria retirat del lloc. Dues multes el mateix dia als nebots de Felip VI que no hauran fet gràcia a la seva mare, que no fa més que patir un maldecap rere un altre per culpa d’aquest parell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: I el Valtònic a l'exili per dir les veritats! a agost 23, 2021 | 10:27
    I el Valtònic a l'exili per dir les veritats! agost 23, 2021 | 10:27
    Fotent-se'n de tothom. Del mort i de qui el vetlla, ve t'ho aquí!

Nou comentari

Comparteix