Froilán, enxampat sense mascareta ni distància de camí a una festa

El fill gran d'Elena de Borbó ha evidenciat que no li importen el més mínim les mesures de contenció del virus

Els personatges coneguts han adoptat un paper molt important durant aquesta pandèmia, el que s’evidencia en les múltiples mostres de suport que realitzen a les mesures que va adoptant el govern. Famosos i influencers se’n fan ressò per motivar els seus seguidors a fer cas de les normes sanitàries.

Ara bé, no tots estan demostrant ser un bon exemple a seguir. El cas més clar? El dels fills d’Elena de Borbó. Els paparazzi han enxampat Victoria Federica sense mascareta ni distància de seguretat una desena de vegades en aquests últims mesos. L’han criticat moltíssim per aquest motiu, però sembla que això poc importa al seu germà… que no aprèn. I és que les càmeres d’Europa Press han caçat Froilán passejant de nit sense mascareta i massa a prop dels seus acompanyants (que tampoc no duien la mascareta, és clar).

Froilán i els amics, sense mascareta ni distància   Europa Press

Froilán i els amics, sense mascareta ni distància / Europa Press

Somrient, fumant, enganxat als amics i amb ampolles i gots sospitosos a les mans. És aquesta la prova de la seva participació en alguna festa il·legal o en un botellón? Queda clar que cap dels dos germans no fa ni cas a les mesures imposades pel govern. Rebels i sense importar-lo què diran, sembla que tampoc la família no els esbronca per donar aquest mal exemple. 

La Casa Reial continua generant escàndols, des de l’avi fins al net sense cap mena de preocupació per la mala imatge que estan oferint darrerament.

Nou comentari