El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán torna a incomplir les normes: cas omís al toc de queda, sense mascareta ni distància
  • CA

Froilán ho ha tornat a fer. El fill d’Elena de Borbó fa temps que va deixar de ser un bon exemple, si algun cop ho ha estat, però últimament està demostrant que li és absolutament igual què diguin d’ell. El jove Marichalar ha decidit seguir els passos de la seva germana petita, Victoria Federica, i ell també ha fet cas omís a les mesures de contenció del coronavirus. S’ha saltat el toc de queda i el confinament municipal, passeja pel carrer sense mascareta i tampoc no guarda la distància de seguretat. Tot malament.

Europa Press l’ha enxampat a la sortida d’un restaurant quan feia temps que hauria d’estar a casa. Fora més enllà del toc de queda, el que suposa una il·legalitat que ha sortit a la llum malgrat els seus intents de no ser gravat.

Recordem que el passat octubre els paparazzi el van caçar passejant pel carrer sense mascareta, amb una ampolla de dos litres a la mà i sense mantenir la distància. També va incomplir les normes durant el confinament, quan va sortir de Madrid en ple estat d’alarma.

Froilán torna a incomplir les normes / Europa Press

Froilán i Victoria Federica segueixen protagonitzant polèmiques, el que no deu fer massa gràcia a La Zarzuela. Mentrestant, els fills d’Elena incompleixen una restricció rere una altra sense despentinar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa