Tots els detalls de la sonada ruptura de Froilán i Mar Torres

Froilán i Mar Torres-Fontes tornen a separar-se. La parella ha viscut diverses ruptures al llarg d’aquests últims anys, el que converteix la seva relació en una muntanya russa. El nebot de Felip VI i l’hereva de l’empresa El Pozo van sortir junts durant tres anys, van estar separats gairebé un més i poc després tornaven a donar-se una nova oportunitat. Ara s’acaba de saber que han tornat a trencar, ja que Mar hauria vist el Borbó en una actitud “molt tendra” amb Belén Perea, una altra influencer.

Froilán i Belén van conèixer-se a l’internat de Sigüenza en el que estudiaven, el que fa que Mar també la conegui. De fet, és habitual veure que les noies es facin like a les fotos mútuament. El cercle proper de la parella assegura a Ya es mediodía que Froilán i Belén haurien mantingut relacions sexuals esporàdicament: “Són amics especials”. Les càmeres van captar Froilán recentment a les portes d’una discoteca en companyia de Belén, precisament durant uns dies en els que Mar es trobava fora d’Espanya de viatge. Això hauria enfadat molt a la jove, que hauria trucat el seu xicot per demanar-li explicacions i hauria decidit donar per acabada la relació.

No haurien acabat bé, ja que Mar Torres s’hauria mostrat molt enfadada amb aquest nou engany de la seva parella. Se sent “molt dolguda” i no entén que hagi tornat a fer-li mal d’aquesta manera després de tot el que han viscut. La nova amiga de Froilán és la Belén, una noia que intenta fer-se un lloc en aquest món. Cap dels protagonistes d’aquesta història s’ha pronunciat encara, però queda clar que Froilán ha tornat a quedar en evidència.

Belén, la nova amiga especial de Froilán / Instagram

Froilán torna a ser notícia per la seva vida privada, la que el deixa en evidència i fa pensar que podria haver heretat l’afició sentimental del seu avi, Joan Carles de Borbó. Mar Torres segueix amb la seva vida sense dir res al respecte, el que demostra que seguirà present la seva cara més hermètica pel que fa a la relació amb el jove Marichalar.

Nou comentari