L’exparella de Froilán negocia un contracte a televisió a canvi d’intimitats sobre ell

Mar Torres està negociant amb Telecinco per participar a 'Supervivientes'

Mar Torres ha estat l’única parella coneguda de Froilán de Marichalar. El net més gran de Joan Carles i Sofia va sortir amb l’hereva de l’empresa d’embotits El Pozo durant més de tres anys, una relació formal que van començar quan van coincidir en un internat.

Discrets pel que fa a la seva vida privada, poc se sabia sobre la seva relació. De fet, és ara quan més coses sabem sobre la jove. Després de la ruptura, va aprofitar l’expectació mediàtica que l’envoltava per convertir-se en influencer i viure de la fama de ser la xicota de Froilán. En pocs mesos ha aconseguit moltíssims seguidors a Instagram, el que l’ajuda a crear-se un lloc entre les estrelles de la xarxa. Gràcies a això, a més a més, podria estar a punt de convertir-se en concursant de la nova edició de Supervivientes.

Mar Torres estaria negociant amb Mediaset per fer el salt a la petita pantalla en aquest reality. Hi hauria molta curiositat per tot el que pogués explicar sobre el nebot de Felip VI, d’això no hi ha dubte, i és per això que estarien disposats a pagar-li un autèntic dineral. Un caramel per a la cadena, que estaria acabant de perfilar el càsting del programa, que s’emetrà quan acabi La isla de las tentaciones.

Estudiant de Màrqueting, la jove assegura que li agradaria participar, però sempre i quan això no afectés els seus estudis: “He vist molts famosos de la meva edat a televisió i la majoria acaba deixant els estudis per la televisió. Jo no vull que em passi això, vull acabar la carrera”. Caldrà veure si la proposta de la cadena la convenç prou com per aparcar momentàniament els seus estudis.

Nou comentari