El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova parella de Froilán, gravada en una situació incívica
  • CA

Froilán de Marichalar té nova xicota. Aquest cap de setmana els fotògrafs de Telecinco els han captat junts enmig d’una nit de festa, la que va acabar amb la noia protagonitzant una escena que la deixa en evidència. El nebot de Felip VI ha deixat Mar Torres per començar una relació amb la influencer Belén Perea, a qui va conèixer en l’internat de Sigüenza. La noia, de 25 anys, compagina els seus estudis amb la feina de model. Sempre té feina, però alhora aconsegueix temps per poder sortir de festa amb Froilán i el seu grup d’amis.

La nit no va ser molt tranquil·la, tenint en compte que els fotògrafs van captar-la en una forta discussió amb un altre col·lega. I d’aquí, a gravar-la mentre feia les seves necessitats enmig del carrer. Els col·laboradors de Viva la vida es mostraven molt sorpresos en veure-la orinant entre dos cotxes. Ella, que sempre es mostra tan elegant i tan fina a Instagram, no dubta en quedar-se a gust davant la mirada d’indiferència del seu acompanyant.

Les càmeres enxampen la nova xicota de Froilán mentre fa les seves necessitats al carrer / Telecinco

Podria pensar-se que els tertulians del programa són uns malpensats i que ella realment està ajupida mentre reflexiona, però els reporters que van aconseguir les imatges asseguren que estava fent el que sembla que està fent. Sense vergonya i tot deixant de banda les bones formes de les que presumeix sempre a les xarxes socials. Deixant de banda aquest gest incívic, el programa destaca la mala bava que mostrava la jove poc abans durant la brega en públic. Sembla que la influencer podria acabar sent protagonista de la premsa rosa amb unes polèmiques que tornarien a col·locar el xicot a primera línia mediàtica. Ara que no se’l criticava gaire, la seva parella el situa en el centre de la diana.

No és el primer cop que Froilán és notícia per les aventures de les seves xicotes. És habitual que la premsa les persegueixi i busqui draps bruts d’elles per tenir material a les revistes del cor. Aquesta és la primera polèmica que protagonitza ella, per això, encara que és probable que no sigui l’última.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a desembre 20, 2021 | 18:50
    Tano desembre 20, 2021 | 18:50
    Senzillament, és de Can Pixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa