A principis de setmana sortia a la llum que Froilán i Victoria Federica havien estat multats en només 20 minuts de diferència. Els fills d’Elena de Borbó i, per tant, nebots de Felip VI, van enfrontar-se l’any passat a un agent quan els va multar per estacionar malament el cotxe; un episodi que s’acaba de repetir. Ell ara ha rebut una sanció per envair part del pas de zebra i ella per aparcar en una parada de taxi. La Policia Local explica a El Español que, a més a més de les infraccions, el pitjor va ser l’actitud insolent que van adoptar els Borbons.

“Els policies van esperar que arribessin els ocupants dels cotxes i com que trigaven, els van deixar el paper de la multa. La primera en arribar va ser Victoria Federica, que es va posar molt insolent amb els agents. D’allà no va passar la cosa, però”, informen. Ara bé, qui l’hauria fet grossa hauria estat Froilán: “Va arribar molt contrariat i va tenir una conversa amb els agents de Marbella molt pujada de to“.

Froilán s’hauria alterat molt en veure que l’havien multat i hauria decidit començar a gravar els agents amb el mòbil mentre presumia de pertànyer a la família reial: “Li van dir que el podrien multar per desacatament a l’autoritat i que, si aquelles imatges sortien a la llum, tindrien conseqüències legals. Tot i això, Froilán va seguir gravant i, amb sorna, va dir: “Vosaltres no sabeu qui sóc jo“. Finalment, el net de l’emèrit va endur-se la multa a la mà”.

Froilán i Victoria Federica, multats - Europa Press
Froilán i Victoria Federica, multats / Europa Press

Un enfrontament amb els agents que torna a demostrar el mal caràcter i la fanfarroneria dels fills d’Elena de Borbó, que no es cansen de protagonitzar un escàndol rere un altre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jordi a agost 25, 2021 | 16:32
    jordi agost 25, 2021 | 16:32
    Clar tene tota la rao . la familia reial aparca on li surt del " MOÑO " vosaltres populacho infecto no podeu per ells si.
  2. Icona del comentari de: fat boy a agost 25, 2021 | 17:35
    fat boy agost 25, 2021 | 17:35
    Els testos s'assemblen a les olles.

Nou comentari

Comparteix