El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán estrena carnet de conduir amb una multa
  • CA

La filla de la infanta Elena ha celebrat el seu 20è aniversari, en el qual els paparazzi l’han enxampat en companyia del seu germà. Froilán i Victoria Federica han estat fotografiats per ‘Europa Press’ quan entraven en el cotxe que li han regalat a ell per haver-se tret el carnet de conduir, un model d’alta gamma que es pot adquirir a partir de 40.000 €.

Això ha permès veure una escena surrealista, la de Froilán adonant-se que l’havien multat. A les fotos s’aprecia la cara de sorpresa de la germana, que riu mentre parla per telèfon. També és destacable el canvi físic de Froilán, que ha perdut bastant de pes. Escena lamentable entre riures que demostra que no els importa massa cometre infraccions.

Froilán recull una multa / Europa Press

 Europa Press

Junts van dirigir-se al restaurant que havien reservat per celebrar la festa d’aniversari de la Borbó, que s’hauria decantat per un sopar amb família i uns pocs amics a l’espera de poder celebrar una festassa quan hagi millorat la situació de la Covid-19. 

El xicot de Victoria Federica, el DJ Jorge Bárcenas, va omplir Instagram de felicitacions tendres cap a ella: “Moltíssimes felicitacions. La meva persona preferida fa avui 20 anys i jo sóc la persona més afortunada del món per poder celebrar-los al teu costat. Per tots els que ens queden… Gràcies per absolutament tot. T’estimo”. Un missatge al que ella responia també amb molt d’amor: “Milions de gràcies, gordi. Afortunada jo per tenir-te, ets el millor. Perquè seguim complint anys junts. T’estimo moltíssim”. 

El xicot de Victoria Federica la felicita públicament / Instagram

Un aniversari diferent que ha vingut acompanyat d’una desagradable sorpresa amb la multa al germà. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa