El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena, en alerta per la relació de Froilán i una famosa molt polèmica
  • CA

Froilán ha protagonitzat molts titulars aquests últims dies, des que es digués a ‘Sálvame’ que ha tingut una aventura amb una de les col·laboradores de Telecinco més polèmiques. Van especular amb el nom de Miriam Saavedra, l’exparella de Carlos Lozano que ha participat a diversos realities. Sempre controvertida i escandalosa, la peruana no ha confirmat ni desmentit aquesta sucosa informació. Ha tingut una relació amb el fill de la infanta Elena?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍?? ?

Una publicación compartida de MIRIAM (@miriamsaavdra) el

 

La Razón‘ treu a la llum avui que la germana gran del rei Felip hauria preguntat directament al seu fill si ha tingut alguna cosa amb Miriam, molt preocupada en ser coneixedora de la mala fama de la col·laboradora de televisió.

Fonts properes a la Infanta afirmen que estaria “molesta” perquè no li agraden dones tan “conflictives com ella” per al seu fill. La consideraria “una mala referència”, el que li hauria deixat clar en una trucada. Sembla que l’advertència de la seva mare hauria influït en el jove Borbó, ja que no es té constància de cap altre trobada amb Miriam Saavedra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ríe hasta que se te rompan las costillas ?

Una publicación compartida de MIRIAM (@miriamsaavdra) el

Convidada a ‘Sálvame’, la socialité es va posar molt nerviosa i va amenaçar d’abandonar el plató davant les preguntes dels col·laboradors. Alguns d’ells afirmaven que diversos testimonis l’haurien vist parlant amb Froilán en una discoteca: “Semblava que us portàveu molt bé”. Sense voler fer més comentari, només ha deixat caure que Carlos Lozano podria estar darrere d’aquesta informació que la relaciona directament amb el net del rei Joan Carles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa