Froilán, convidat a una multitudinària festa que incomplia tots els protocols

Froilán i Victoria Federica han passat el confinament lluny de la seva mare, ell a casa d’un amic i ella amb el xicot a Jaén. La jove Marichalar ha estat protagonista d’unes quantes notícies, ja que l’han enxampat saltant-se el confinament en tres ocasions diferents. Darrerament és ella la més polèmica dels dos, el que fa que s’hagin canviat els papers.

Froilán mai no havia estat tan allunyat de la controvèrsia ni havia mantingut un perfil tan baix. De fet, no va filtrar-se a la premsa que s’havia mudat a Londres fins un parell de mesos després. Allà ha realitzat unes pràctiques, mentre conviu amb un company de la Universitat. Una distància que provocava la ruptura amb Mar Torres-Fontes, la seva xicota d’aquests últims tres anys. 

Les notícies sobre Froilán durant el confinament es poden comptar amb els dits d’una mà, el que tranquil·litza de ben segur a la seva mare. Esquiu amb la premsa, sembla que últimament prefereix mantenir una vida discreta.

Froilán  Europa Press

Europa Press

L’última hora sobre ell, però, no és precisament bona. I és que ‘Look‘ revela avui que Froilán hauria estat un dels convidats de la polèmica i multitudinària festa a una discoteca de Madrid que va haver de ser desallotjada perquè no es respectaven les mesures de seguretat i higiene. Una notícia que demostraria que ha tornat a la capital després d’un parell de mesos a Andalusia. 

Nou comentari