Froilán desafia el coronavirus i segueix fent vida normal

Els reis Felip i Letícia estan confinats al palau de La Zarzuela amb les seves filles per prevenció. La setmana passada van sotmetre’s al test del coronavirus, ja que la Reina havia mantingut contacte físic amb Irene Montero que resultava estar contagiada. La Casa Reial va informar que cap membre de la família reial estava infectat, el que va calmar els ànims entre els monàrquics… fins que va sortir a la llum l’escàndol financer del rei Joan Carles i el posterior càstig públic del seu fill.

Mentre els Reis i les filles es queden a casa per precaució, hi ha un membre de la família que ha optat per desafiar la pandèmia. Parlem de Froilán, el fill de la infanta Elena. El jove Borbó està vivint a Londres des de fa un mes i mig, ciutat en la qual realitza unes pràctiques en el marc dels seus estudis d’empresarials. 

El Regne Unit no ha decretat l’obligatorietat de recloure’s, el que justificaria que Froilán segueixi amb la seva vida normal com si res estigués passant. Molts pensarien que el més lògic és que hagués tornat a Madrid per passar la quarantena amb la família, però Froilán hauria preferit quedar-se allà i continuar treballant. Així ho assegura ‘La Razón‘, que destaca que és ell l’únic Borbó que no està prenent precaucions enmig d’aquesta pandèmia global.

Froilán  Europa Press

 Europa Press

Froilán està vivint amb un amic en un apartament situat en el centre de la capital anglesa, una independència en la qual està demostrat certa maduresa. I és que sembla que ha deixat enrere la seva fama de provocador i fa molt que els paparazzi no l’enxampen en cap situació problemàtica. 

Nou comentari