El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán, males notes i a comissaria per una baralla
  • CA

Froilán torna a protagonitzar polèmica. El fill d’Elena de Borbó i, per tant, net de Joan Carles i Sofia, ha estat un dels membres més controvertits de la família reial. Ara feia un temps que no es deia gaire cosa d’ell, més enllà de la multa que van interposar-lo per aparcar en una zona prohibida. L’última informació sobre ell? Que l’han portat a comissaria després d’enxampar-lo en una baralla. El jove no madura i segueix donant problemes a la mare, amb qui torna a viure després d’haver-se independitzat durant un temps.

Ha estat el programa Viva la vida de Telecinco qui ha tret a la llum aquesta última bretolada de Froilán. En aquesta ocasió, un company del Marichalar relata que el va veure involucrat en una baralla fa uns mesos: “L’han hagut d’anar a buscar a comissaria perquè tenia problemes. Van arribar a anar-hi els caps de la Policia de Madrid”.

Froilán torna a protagonitzar polèmica en saber-se que ha hagut d’acudir a comissaria / Telecinco

A més a més, sembla que tampoc no ha fet el canvi de xip pel que fa referència als estudis. De fet, aquest mateix company de classe assegura que pràcticament no el veuen: “Froilán no es deixa veure molt per aquí… No acostuma a venir a classe. En dos anys només l’he vist cinc cops. Va repetir primer curs i a classe no va aparèixer cap dia. Si no vens et suspenen, però mentre segueixis pagant… Fins que aguanti la teva butxaca”. I és que aquests estudis d’empresarials no són barats. Froilán estudia en un dels centres privats més cars de Madrid, una escola internacional que costa 20.000 € l’any.

Un Froilán que torna a protagonitzar titulars negatius després d’un temps en calma. Qui ha seguit el seu exemple és Victoria Federica, la germana petita, que s’ha convertit en una habitual de les discoteques madrilenyes i que també ha estat multada un parell de cops en els últims mesos. Cada cop més rebel, la infanta Elena suma un nou maldecap provocat pels seus fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa