Froilán torna a protagonitzar polèmica. El fill d’Elena de Borbó i, per tant, net de Joan Carles i Sofia, ha estat un dels membres més controvertits de la família reial. Ara feia un temps que no es deia gaire cosa d’ell, més enllà de la multa que van interposar-lo per aparcar en una zona prohibida. L’última informació sobre ell? Que l’han portat a comissaria després d’enxampar-lo en una baralla. El jove no madura i segueix donant problemes a la mare, amb qui torna a viure després d’haver-se independitzat durant un temps.

Ha estat el programa Viva la vida de Telecinco qui ha tret a la llum aquesta última bretolada de Froilán. En aquesta ocasió, un company del Marichalar relata que el va veure involucrat en una baralla fa uns mesos: “L’han hagut d’anar a buscar a comissaria perquè tenia problemes. Van arribar a anar-hi els caps de la Policia de Madrid”.

Froilán torna a protagonitzar polèmica en saber-se que ha hagut d’acudir a comissaria / Telecinco

A més a més, sembla que tampoc no ha fet el canvi de xip pel que fa referència als estudis. De fet, aquest mateix company de classe assegura que pràcticament no el veuen: “Froilán no es deixa veure molt per aquí… No acostuma a venir a classe. En dos anys només l’he vist cinc cops. Va repetir primer curs i a classe no va aparèixer cap dia. Si no vens et suspenen, però mentre segueixis pagant… Fins que aguanti la teva butxaca”. I és que aquests estudis d’empresarials no són barats. Froilán estudia en un dels centres privats més cars de Madrid, una escola internacional que costa 20.000 € l’any.

Un Froilán que torna a protagonitzar titulars negatius després d’un temps en calma. Qui ha seguit el seu exemple és Victoria Federica, la germana petita, que s’ha convertit en una habitual de les discoteques madrilenyes i que també ha estat multada un parell de cops en els últims mesos. Cada cop més rebel, la infanta Elena suma un nou maldecap provocat pels seus fills.

Nou comentari