Frank Blanco: "Catalans ho som tots"

El presentador català envia un missatge amb motiu de la Diada

El presentador Frank Blanco ha enviat un missatge als catalans en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Ho ha fet durant l'emissió del programa 'Zapeando', de La Sexta: "Vull felicitar a tots els catalans. Als alts, als baixos, als simpatitzants del Barça, de l'Espanyol, i del Girona. Als calbs, als que tenen cabell, als ateus, als creients, als republicans, als monàrquics, als de poble, als de ciutat... Als independentistes i als no independentistes", ha dit Blanco, que ha afegit: "Perquè catalans som tots. No hi ha un català de primera ni un català de segona. I no hi ha un català que sigui més català que l'altre per la seva manera de pensar. I és una llàstima que aquest missatge no s'estigui enviant avui amb contundència. Feliç Diada!"

 

 Comentaris
Joan
Nosaltres no sóm excloents. M'hauria agradat més que reconeguéssis el dret a l'auotdeterminació, a un referèndum d'independència i demanéssis l'alliberament dels presos polítics. Mullat més Sr Blanco.
Ramon
Després aquests són els mateixos que neguen la catalanitat de Picasso.
Catalans son els qui defensen el interesos i benestar de la seva gent.
Els qui votin partits que peguen a la gent per votar i els empresonen que es mirinda al mirall i veguin si estàn al costat de la veritat i la dignitat o al costat de la mentida i la violencia. Feus ho mirar.
Jo
Hi ha catalans i hi ha espanyols que viuen a Catalunya. Ni millors ni pitjors, però sí amb cultura i sentiments de país diferents. Els votants del club del 155 han deixat molt clar que són espanyols que viuen aquí i punt.
Gmf9
¿Frank? Blanco......hmmmmm, aixó m'ho diu tot. Bona Diada Frank
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
NO TOTS SON CATALANS O CATALANES Per SER CATALÀ CAL PARLAR EN CATALÀ i volguer SER CATALÀ. Aixo primer de tot NO CONSIDERO CATALÀ A LEO MESSI Per molts Anys porti a Catalunya JA Quel NO VOL SER CATALÀ Al no volguer apendra a Parlar en Català .NI ELS ESTOPA u son per mi JOAN MANUEL SERRAT es un Català SI, PERO RENEGAT .Ara es mes Espanyol que no pas Català És veritat no se te que Ser Independentista per ser Català JA els Unionistas que son catalans ,sense defensar Catalunya
Torroella
Qui odia Catalunya i el català, no que no ho és de català.
marxem
quan sigui el dia de la hispanidad.. faràs aquell dia la mateixa reflexió ? , perquè el 12 O hi han desfilades i manifestacions que no hi participen ni comparteixen tots els espanyols... o potser es que aixó es obvi...
Àngel Drach
Al Ciutadà, també? N'hi havia 15 i això que ens representa a tots. Segons diu ell!
Fat Boy
Te rao, no hi ha catalans de primera ide segona. Hi ha catalans i espanyols residents a Catalunya.
Una llàstima
Doncs sí, que és una llàstima que hi hagi uns catalans la llengua dels quals no sigui un deure conèixer. Que després de 40 anys de democràcia Ñ vagi enrere, es passi la constitució pel folre i vulgui anorrear qualsevol cosa que no sigui espanyol-castellana. Avui a la mani hi havia representació de les més de 300 llengües de Catalunya, això ja ho saps, Frank, però tu tens el cul, i el cap, llogat.
No sé què dir
Però el bonisme no cola. Hi ha molts espanyolistes, potser un 10% o més dels catalans que no tenen cap afecte per a allò que sigui català.
albert
Es cert que quasi tots som catalans, pero només administrativament. De tot cor catalans no ho son tots, hi ha molts d'ells que voldrien que Catalunya desaparexèix o que es convertís en una extremadura espanyola. A veure per quin motiu volien fer una manifestació també ahir, separada de la general. Només que per marcar la seva diferència i pensament espanyol.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
EL Govern de Jordi Pujol crec va ser C.I.U. Que va fer la estupida propaganda de dir QUI VIU I TREBALLA A CATALUNYA ES CATALÀ No ja res mes fals .Qui viu a Catalunya es un Terrorista Islamista Musolma que Dema ens podra posar una Bomba i de català no te res per molt treballi i visqui a Catalunya gracias algun ajuntament li dongui feina .SER CATALÀ és tota persona ques vol Integrar i vol apendra la LLengua CATALANA .CATALANS NO U SON TOTS. NI ESPANYOLS TAMPOC U SON TOTS es aixis de clar
Jim
No caldria fer aquestes declaracions tan estrambòtiques si fòssiu respectuosos amb la democràcia. Efectivament catalans ho som tots.
Josep Blanes
Potser et faria falta preguntar pq i ha espanyols de 2. Si, aquesta espanya castellana i faixista que ataca constantment el catala. Yo el que ser es que soc Catala i no vull ser un espanyol de 2. Visca la Republica!!
el cínisme *frank no té limits
Tranquils, aquest progre de butxaca amb aquest discurs de "todos somos..." simplement fa el currículum per escalar igual com va fer l 'Évole per acabar a A3 pepera franquista.
se't veu el llautó... blanco
I pq no te indignas i no retreus als clab'ss de los 155 sombras franquistas que practiquen desfilades de facismo español, o la votació contra l'us de català i del corredor mediterani i la falta de les infraestructure i sobrecarrega dels peatjes...i la llista és llarga. O això no toca?
cuando tú vas, yo vengo de allí.
Los de ppsoe como siempre con sus bonitas mantras enverinadas.
LSO
Si? son catalanes? los que quieren acabar con su idioma?, los quieren anular su cultura?, los odian sus costumbres?, los que no cantan el himno en el Parlament?, ¿a esto llamas tu ser catalanes? uno es algo, cuando ejerce de ese algo y defiende su territorio, Si no es así es un mercenario haciéndose pasar por lo que no es. Verdad choni? verdad millones de catalanes que ayer no solo os era indiferente cat. , sino que también os era indiferente vuestra Choni.
Harlock
Per això mateix els alts, els baixos, els simpatitzants del Barça, de l'Espanyol, i del Girona. Els ateus, els creients, els republicans, els monàrquics, els de poble, els de ciutat... els independentistes i els no independentistes estaven cridats l'1 d'Octubre a un referèndum per decidir que feiem amb el nostre païs pero es va decidir des de l'Estat que els catalans de primera son els unionistes i es manté l'status quo sense importar si els independentistes son majoritaris o no.
...SIEGFRIED...
...CUALQUIER PERSONA QUE HAYA NACIDO EN CATALUÑA ES CATALAN...NATURALMENTE...
ramon
Pots decidir si ets català de primera, de segona, o de quarta. Tu mateix... Si votes CS o PP i no estimes eñ país, ets de quarta... ningú decideix per tu.
Pau
No. A Catalunya hi ha catalans i espanyols nascuts a Catalunya.
Tots?
Tots, tots, tots,,? No tots no sou catalans i ho sabeu molt bé.
Ramon
En Pagés continua sense entendre la intenció d'aquella frase que atribueix a Jordi Pujol però que els comunistes van enfadar-se molt perquè la reclamaven com seva. És igual, l'hagués dita primer Pujol o el PSUC, com que tant l'un com els altres eren nacionalistes identitaris catalans és obvi que la frase no era pas definició sinó estímul i invitació a la integració. No era fotografia del present sinó l'oferiment d'un futur.
silvia
CATALÁN ES QUIEN QUIERE SERLO...català és el que viu i treballa a catalunya, i vol ser català
Hiperventilado
Oye Frank, no me seas filiprim. Eso de "catalanes" lo pone en la Constitución? Haz un Control-F y veras que no sale nada de nada. Así que señor mio, habla con propiedad y legalidad. De catalanes, nada de nada. En todo caso, "ciudadanos españoles residentes en la comunidad autonoma de régimen comun, que en su Estatuto llaman Cataluña". Vale? A ver tú, si todo el dia adoctrinas! Constitucionalistas dice... no te jode.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
NO TOTS ELS EMPRESARIS SON CATALANS Molt Facil las sevas EMPRESES FABRICAS ,NO ETIQUETEN ELS SEUS PRODUCTES Tambe en LLengua Catalana .ARA Ja empreses empresaris TAN POC CATALANS Que ban MARXAR DE CATALUNYA Aixo es diu SER TRAIDOR A CATALUNYA Aixo es perjudicar -la Molts Supermercats tenen poc de CATALANS Ja quels seus treballadors nomes te atenen en Castellà ELS Restaurants molts no tenen Vins Catalans ni LA CARTA ESTA EN CATALÀ Con demostru NO TOTS SON CATALANS Son Espanyols .

envia el comentari