Troben mort Fran Álvarez, l’exmarit de Belén Esteban, als 43 anys

Fran Álvarez, el primer marit de Belén Esteban, ha estat trobat mort a la seva casa amb només 43 anys. Una notícia molt inesperada que ha fet emmudir els col·laboradors de ‘Viva la vida’, que han informat del succés en directe.

El periodista Aurelio Manzano ha donat l’exclusiva en directe: “Fa unes hores se’l van trobar sense vida a casa seva. Ell havia d’anar a treballar avui i no ha anat. Van enviar una de les treballadores del bar perquè hi anés i, quan han obert la porta, l’han trobat sense vida a sobre del llit. Acabo de parlar amb el seu pare… Us podeu imaginar que estava absolutament destrossat. Suposo que a les pròximes hores es portarà el seu cos a l’anatòmic per conèixer les proves necessàries per saber la causa de la mort”.

Belén Esteban i Fran Álvarez   Europa Press

Belén Esteban i Fran Álvarez / Europa Press

Fran estaria complint un procés de desintoxicació: “De fet, fa uns dies volia anar a Burgos per tornar a ingressar. Només feia una setmana que estàvem parlant… El vaig notar fluix de forma, però no vaig notar que estigués tan malament. Fran em va dir que estaria bé. Mai no va entendre aquest món, no tenia res a veure amb la seva versió mediàtica. Jo sé què sentia, què pensava i allò que havia viscut. Tenia un problema, però estava fent les coses bé. Els amics estan destrossats, ha estat una sorpresa per a tothom”. 

Belén Esteban i Fran Álvarez es van casar el 2008 en una boda multitudinària, una relació que va durar gairebé deu anys. Va haver-hi infidelitats per part d’ell i ambdós van patir problemes d’addiccions.

Nou comentari