El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Destapen per què Fran Álvarez no va poder desintoxicar-se abans de morir
  • CA

La mort de Fran Álvarez revolucionava la premsa rosa el cap de setmana passat, en trobar-se el seu cadàver per sorpresa a casa. Amb només 43 anys, l’exmarit de Belén Esteban moria inesperadament: una notícia bomba que deixava tothom descol·locat. De moment no ha transcendit la causa de la mort, però sembla bastant probable que tingui a veure amb l’addicció a les drogues que arrossegava des de feia bastants anys.

Durant la seva relació amb Esteban van tenir molts problemes precisament per culpa d’aquestes substàncies. Ambdós van caure en el món de les drogues, del qual ell encara intentava sortir-hi. De fet, a ‘Viva la vida’ afirmaven aquest diumenge que Fran hauria demanat tornar a ingressar voluntàriament en una clínica de desintoxicació feia només una setmana.

Com és que no va acabar entrant? ‘Lecturas’ ho explica avui en exclusiva en un reportatge que converteix Fran en protagonista de la portada d’aquest dimecres.

Fran Álvarez, a la portada de 'Lecturas' 2

Fran Álvarez, a la portada de ‘Lecturas’ 

L’ex de Belén va concedir la seva última entrevista a la revista el passat mes de setembre, la que ara recuperen per analitzar com es trobava: “A l’últim i esquinçador testimoni de Fran abans de morir va explicar-nos el seu drama, que havia hagut d’abandonar el centre de desintoxicació en el qual tantes esperances hi havia dipositat per haver iniciat una relació sentimental amb una de les pacients, el que anava en contra de les normes”.

En aquell moment no ho hauria comentat perquè tenia l’esperança que l’acabessin readmetent, però no va poder tornar mai més: “Només quatre dies abans de la seva mort  el van informar que no complia amb els requisits exigits”.

Belén Esteban i Fran Álvarez Europa Press

Belén Esteban i Fran Álvarez / Europa Press

Fran va explicar en aquella entrevista que l’alcohol i les drogues l’havien enfonsat: “Vaig tocar l’infern amb la beguda, però això em va portar a coquetejar també amb altres substàncies. Va ser la meva desgràcia més gran. Fran va tornar a recaure i el seu entorn més proper deia que tenia un estat d’ànim molt baix”. 

Belén Esteban encara no ha concedit cap declaració al respecte. Ha reaparegut davant dels fotògrafs, per això, que la captaven sortint de casa vestida de negre i amb ulleres de sol. Jorge Javier Vázquez va explicar a ‘Sálvame’ que la col·laboradora està “devastada” i que prefereix mantenir-se en silenci fins que es trobi millor després d’aquest xoc tan brutal. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa