El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fracassa el negoci d’Antonella Roccuzzo i Sofía Balbi: les despeses les obliguen a tancar la botiga de sabates
  • CA

Antonella Roccuzzo i Sofía Balbi van fer un pas més en la seva relació d’amistat i van convertir-se en sòcies d’un negoci. Les dones de Leo Messi i Luis Suárez tenien un somni en comú, dirigir una botiga de sabates. Doncs dit i fet: les amigues van obrir un impressionant local a la luxosa zona de la Diagonal en una inauguració que va reunir algunes de les cares més conegudes del moment. Per tal de portar-lo endavant, van fer equip amb Ricky Sarkany, un dels dissenyadors amb més nom d’Argentina. Els productes? Sabates de dona precioses, però amb un preu que no baixava dels 200 €.

 

Tot pintava d’allò més bé, però l’empresa no arribarà al segon aniversari per només dos mesos. I és que el diari ‘ABC‘ assegura que els ingressos no són suficients i les noies haurien decidit tancar la botiga. Durant aquestes últimes setmanes haurien intentat salvar-se amb unes rebaixes del 70%, però amb això no hi hauria hagut prou. 

 

Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi durant la inauguració de la seva botiga de sabates
Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi durant la inauguració de la seva botiga de sabates | Europa Press

 

El dissenyador ha parlat amb el mitjà, que ha confirmat la notícia i ha explicat que no venien prou. “Qualsevol negoci que algú vulgui obrir, qualsevol starup requereix els primers anys una inversió molt més gran que els ingressos. Llogar un local, decorar-lo, comprar el stock, contractar el personal… i el retorn de la inversió porta anys”. Sembla que eren pocs els compradors, el que se sumava a què no han iniciat el negoci en una bona època: “La situació econòmica de Barcelona impedia el creixement de la marca, però en teoria havia d’arribar més endavant”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

 

A principis d’any s’hauria donat a conèixer el balanç del 2018, el que les hauria fet adonar-se que les coses no anaven gaire bé. La marca hauria tingut unes pèrdues de 150.000 €… les causes? Que les sabates eren cares i que la gent encara no els coneixia.

 

Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi amb els seus marits, Leo Messi i Luis Suárez
Antonella Roccuzzo i Sofia Balbi amb els seus marits, Leo Messi i Luis Suárez | Europa Press

 

Entre això i la situació familiar d’ambdues, que han estat mares del seu tercer fill en aquest últim any, fa que hagin optat per centrar-se de moment en les seves atencions. Això no vol dir, per això, que hagin abandonat el somni de ser empresàries: “No representa un final, sinó el començament d’alguna cosa nova que arriba“. 

 

Quina nova aventura empresarial iniciaran ara? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa