El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta picabaralla entre Risto Mejide i una artista antifeminista: “Has vingut al programa equivocat”
  • CA

Risto Mejide ha mantingut una tensa conversa amb una de les convidades de ‘Todo es mentira‘, una coneguda antifeminista que ha carregat contra ell i contra el programa a Twitter després de la seva controvertida intervenció. Sofía Rincón és la dona que ha posat música a VOX, qui ha criticat obertament les feministes hegemòniques amb les que no està d’acord. El publicista va convidar-la per tal de saber la seva opinió sobre la marxa que va organitzar l’ultradreta per contrarestar el 8-M, una manifestació antifeminista que només va reunir 200 persones.

 

L’artista va entrar en directe amb les piles carregades i ganes de fer mal: “El que jo no entenc és que per entendre millor el moviment anem a parlar amb mi. Jo ni tan sols vaig anar a aquesta marxa i em vaig assabentar per la directora del programa que existia”. Risto ni tan sols havia començat, amb la qual cosa l’entrevista prometia: “Ni hem començat les preguntes i ja comencem amb les apreciacions. Bé, em sembla bé, perfecte. No comencis fotent-nos hòsties que no hem fet res encara. Què et va semblar la marxa? Almenys, dona’m la teva opinió”, insistia.

 

Risto Mejide i Sofía Rincón a 'Todo es mentira'
Risto Mejide i Sofía Rincón a ‘Todo es mentira’ | Cuatro

 

Com va respondre Rincón? Amb ganes de brega: “Quina opinió et donaré si és que em va trucar la directora i em va dir que ahir havia hagut una marxa antifeminista i tal. Però és que no sé ni què han defensat!”. El presentador seguia sense entendre per què havia acceptat, llavors, l’entrevista, amb la qual cosa va decidir acomiadar-la bruptament: “D’acord, doncs res. Moltes gràcies, Sofia. Bona tarda, adeu“. 

 

Fes-hi clic per veure el vídeo  | Cuatro

 

Després del programa, Risto va explicar a Twitter què havia passat: “A ‘Todo es mentira’ escoltem i convidem opinions de tota mena. Però si algú ve amb la clara intenció de fer la guitza, ni mig minut”

 

 

Davant d’això, Sofía seguia amb la picabaralla a la xarxa tot defensant-se: “No vaig anar a fer la guitza al programa, vaig dir expressament a la directora que no sabia de què em parlava quan em va preguntar sobre la manifestació. Si volies que parlés d’alguna cosa que no sé, Risto, haver contactat amb alguna incendiària professional, que us encanten”.

 

 

Aquesta nova provocació va fartar presentador català, que va contestar visiblement enfadat: “1. No vas parlar amb la directora. 2. Si no sabies res de la manifestació, no passa res. Però justament estàvem informant sobre ella. 3. Jo t’he preguntat només per la teva opinió. 4. Si no tens opinió, no et culpo. Però llavors, definitivament, estaves en el programa equivocat“. 

 

Sembla clar que l’entrevista no va resultar com s’esperaven, el que va enfadar ambdues parts. La tornarem a veure convidada al programa? O no hi tornarà a aparèixer?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa