El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta esbroncada de Jorge Javier a una periodista: “No vull tornar a coincidir amb tu”
  • CA

Programa molt dur per a Paloma García Pelayo. La periodista va asseure’s a ‘Sábado Deluxe’ per entrevistar a Pepe Navarro i va ser cap al final de l’entrevista quan va treure un tema molt delicat: ha preguntat al periodista per una sentència que el condemna per lesions a una dona fa anys, lesions a una exparella de Pepe anomenada Vanesa: “Si tires la vista enrere, com definiries la teva relació amb les dones?, alguna vegada has tingut un problema seriós amb alguna d’elles que hagi acabat als tribunals? aquesta sentència també és irregular i falsa?”.

Davant d’aquestes preguntes, Pepe Navarro responia categòricament: “Tu què vols, Paloma? tu què pretens, encaixonar-me i buscar-me?”. El presentador acabava contestant que efectivament existeix una sentència d'”una tal Vanesa” en la qual se’l condemna a una falta per lesions, però que ell en cap cas és un maltractador. Davant d’aquest enfrontament, Jorge Javier Vázquez es veia obligat a intervenir quan Paloma expressava a viva veu que ella tenia “tolerància zero” amb alguns temes.

Paloma García Pelayo | Telecinco

La reprimenda de Jorge Javier Vázquez era demolidora: “Paloma crec que en aquest moment el que estàs fent ens deixa en molt mal lloc a tots, si tan clar ho tenies no haver-te assegut amb un maltractador, si tant de problema et creava asseure’t amb Pepe Navarro haver tingut el valor de dir-l’hi a Patricia i no haver vingut avui (…) Em sembla que tal com estan les coses és fonamentalment irresponsable i ventajista treure el que has tret a la una del matí, estic profundament decebut amb tu”.

“Ens has ofès a nosaltres com a programa, ens has deixat en molt mal lloc a tots, ho sento però de moment jo no vull coincidir amb tu en un temps en aquest programa, has contribuït a posar-nos en una situació profundament delicada, ho sabies des del principi i ho tenies planejat”, ha conclòs el presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa