El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Terelu Campos, disposada a tot per fer-se un lloc a televisió
  • CA

Alejandra Rubio s’ha adaptat meravellosament bé a la televisió. La filla de Terelu Campos va començar a col·laborar a Telecinco fa tres mesos, un temps que li ha servit per conèixer com funciona aquest món i què has de fer per mantenir-t’hi. És per això que ha concedit una entrevista molt transparent i extravertida a Cristina Tárrega, que l’ha interrogat sobre la seva vida sexual en el seu nou late night anomenat ‘Animales nocturnos’.

Sobre la seva personalitat, la jove ha reconegut que es considera dolça, però més aviat lloba. Ha parlat de la seva nova parella, a qui la mare encara no coneix: “No em preocupa, la meva mare és una sogra espectacular”.

També ha confessat que li agradaria casar-se, encara que el que més ha cridat l’atenció de la presentadora ha estat una confessió molt íntima sobre la seva orientació sexual; ja que Cristina li ha preguntat directament si s’ha plantejat mantenir relacions sexuals amb noies. La sorpresa? La resposta d’Alejandra, que no s’ha tallat ni un pèl: “No m’importaria tenir alguna cosa amb una noia, tot es va veient. Jo no descarto res”. 

La filla de Terelu Campos a ‘Animales nocturnos’ / Telecinco

Còmoda davant la càmera, fins i tot va atrevir-se a fer la mateixa pregunta indiscreta a la presentadora. Sembla que Alejandra està decidida a trepitjar fort en el seu camí per triomfar a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa