Una estrella de televisió, a urgències per un problema mèdic

La tertuliana ha donat la veu d'alarma en reconèixer que feia dies que no es trobava bé

Fiama va ser una de les grans protagonistes de les últimes edicions de La isla de las tentaciones. La jove canària ha aprofitat la gran expectació que l’envoltava per convertir-se en influencer, una nova faceta que explota al màxim. Els seguidors estan pendents de tots els seus moviments, per això s’han mostrat preocupats en saber que la noia ha hagut d’acudir a urgències.

Ella mateixa ha donat la veu d’alarma i els ha explicat què és el que li passava: “Feia dies que sentia un formigueig molt estrany als peus, però aquesta nit ha empitjorat i no he pogut dormir ni una hora. M’estava generant molta ansietat i el dolor anava a més, així que ha anat a urgències per saber què m’estava passant”.

Allà li haurien fet una analítica i s’ha hagut de sotmetre a diverses proves per intentar solucionar el problema de salut. Finalment han pogut saber què és el que li provocava aquest símptoma: “Han vist que tinc anèmia i que és això el que m’ho causa. No és reu greu, però m’han hagut de receptar unes pastilles per ajustar el nivell de ferro. M’hauran de fer més proves perquè no descarten que sigui per falta de vitamines o per alguna altra cosa. La qüestió és que no tinc prous glòbuls vermells per traslladar l’oxigen”.

Fiama no ha passat una nit gens agradable, però almenys sap quina era la causa: “Aprofito per dir-vos que no busqueu a Internet els símptomes que tingueu perquè això crea una psicosi espectacular”.

Nou comentari