El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El greu problema de salut d’una famosa televisiva: “Vaig arribar a planejar el meu funeral”
  • CA

Fiama va ser una de les protagonistes de la primera edició de La isla de las tentaciones, així com també va fer parlar molt en l’última que han emès. Convertida en influencer, Mediaset li ha ofert tenir un perfil propi a Mtmad en el que comparteix vídeos per oferir les novetats de la seva vida. Ara bé, també el fa servir per recordar alguns dels moments més complicats que ha travessat. Entre ells, quan van haver de treure-li mig pulmó.

Tenia 17 anys quan els metges van alertar-la que patia alguna malaltia greu: “Estava a punt d’entrar a un concert i vaig notar un mal de gola. No li vaig donar importància i vaig seguir parlant amb els amics. Al cap d’una estona, però, em va començar a sortir molta sang pel nas i per la boca. Era com una cascada de sang… Em van portar a l’hospital i els metges van començar a fer-me proves, però no van ser capaços de donar-me un diagnòstic. La situació era molt greu i van arribar a comunicar als meus pares que seria millor que s’acomiadessin de mi perquè m’estava morint“.

“Em van dir que esperarien que tingués el següent dessagnament per sedar-me i que allà acabaria la meva vida, perquè la gent no sobreviu a un dessagnament d’aquestes característiques. Jo l’única cosa que volia era sortir de l’hospital i que tot s’acabés. No vaig plorar, vaig decidir que estaria bé i que seria feliç. Em vaig resignar a morir i vaig estar parlant amb la meva família sobre el meu funeral… Vaig arribar a planejar el meu funeral”, recorda visiblement emocionada.

Fiama se sincera sobre els problemes de salut a Mtmad

Una situació crítica que va durar uns dies, fins que Fiama va tornar a patir un dessagnament: “M’anaven a sedar quan una pneumòloga en pràctiques va embogir quan li van dir que em sedarien amb només 17 anys. Les possibilitats eren mínimes perquè estava molt dèbil, però va insistir en intentar operar-me abans de sedar-me. Finalment em van treure mig pulmó i la situació va millorar pocs dies després. No sabem per què, però va funcionar”.

Una història que reconeix que l’ha marcat i que va gravar-se a la pell en un tatuatge que amaga la cicatriu de l’operació: “Em vaig tatuar una Catrina mexicana per haver burlat la mort”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa