El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els millors vestits de la catifa vermella de Canes, enlluernadors
  • CA

El festival de Canes ha tornat a reunir famoses de primera línia mediàtica, que han lluitat per convertir-se en la millor vestida de la catifa vermella. Es tracta d’una de les passarel·les més prestigioses del món, el que les motiva a totes a l’hora d’escollir disseny.

Arrenca una 72a edició amb una posada en escena ben potent. Noms ben populars s’han reservat aquesta important cita i han lluït les seves millors gales. Entre ells, destaquen el d’algunes cares conegudes com Eva LongoriaAlessandra AmbrosioSelena Gómez o Nieves Álvarez. Abans de felicitar els guardonats, toca analitzar els outfits de les convidades. Qui ha estat la millor vestida? Per quines tendències han optat?

Comencem per la model Nieves Álvarez. Ha representat la marca Espanya de la millor de les maneres, amb un vestit llarg de lluentons i obertura inferior d’Elie Saab simplement espectacular. Escot i mànigues semitransparents, amb cua i clutch del mateix to del disseny.

 Europa Press

Un dels noms propis de la nit ha estat el d’Eva Longoria. La mítica actriu ha acudit a la presentació de ‘The dead don’t die’ amb un model d’Alberta Ferreti en rosa metal·litzat. Escot irregular, amb una part en tela arrugada d’inspiració hel·lènica i una altra de tall cor amb lluentons. Cama a l’aire i sandàlies transparents. Longoria ha arriscat i ha guanyat.

 Europa Press

Alessandra Ambrosio tampoc no s’ha volgut perdre la inauguració del festival. Ha estat una de les primeres en posar davant dels fotògrafs, amb un vestit blanc semitransparent amb plomes i una obertura a la cama que ha deixat tothom sense paraules. La model brasilera, top.

Alessandra Ambrosio a Cannes Europa Press

 Europa Press

Una altra de les models que s’hi han passat ha estat Izabel Goulart. Ha estat una de les més sensuals d’aquesta primera catifa vermella, amb un model d’Etro en granat brillant. Amb part de la cintura al descobert, sense mànigues i un patró ajustat per marcar figura. Les arracades, a joc, han cridat molt l’atenció.

Isabel Goulart a Cannes Europa Press

Europa Press

Una de les més espectaculars ha estat la model tailandesa Araya Hargate, que últimament està captivant les revistes de moda. En aquesta ocasió ha dut un Ralph & Russo increïble que molts han aplaudit. L’espectacular patró, amb diferents tons degradats des de dalt fins a baix. Escot de tul transparent, i un seguit de tres faldilles de tul de lila més clar a més fosc, fins a acabar amb un de més gran amb volants preciosos. 

Araya Hargate a Cannes Europa Press

 Europa Press

També hi ha hagut lloc per a Selena Gómez. L’actriu ha escollit un conjunt de dues peces de Louis Vuitton de color blanc. Top de tirants en blanc setinat i una faldilla llarga amb cinturó. També ella s’ha deixat captivar per una obertura frontal… El collar de diamants, tot un encert.

Selena Gómez a Cannes Europa Press

 Europa Press

També Julianne Moore s’ha fet un lloc entre les millors vestides d’aquesta primera jornada de Canes. L’actriu ha lluït un disseny de Dior en color verd. Llarg fins als peus amb una mena de capa de tul i unes grans arracades del mateix to.

Julianne Moore a Cannes Europa Press

 Europa Press

Una catifa vermella ben completa que fa pensar que els següents dies també vindran carregats de vestits preciosos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa