El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fernando Tejero torna a perdre contra Hisenda
  • CA

La batalla de Fernando Tejero contra Hisenda ve de lluny. El 2010 va rebre una inspecció que va concloure que havia tributat a través d’una societat per pagar menys impostos entre els 2005 i el 2007. Com funcionava? L’actor pagava un 25% en impostos d’IRPF a través de la societat, quan hauria d’haver pagat en realitat el 50%. 

El problema va arribar quan van adonar-se que l’empresa només tenia una única activitat, la de Fernando Tejero. Per això van entendre que l’estava fent servir per pagar menys, una tàctica que van fer servir molts més famosos durant aquella època.

En total li exigien 150.000 €, però ell va recórrer en no estar conforme. Els jutges van donar la raó a Hisenda, però ell va tornar a recórrer. No content amb això, va dir públicament que hi havia una campanya contra ell per part de l’exministre d’Hisenda pel seu posicionament ideològic: “Estic completament convençut que van anar per mi”, va dir a ‘Espejo Público’. 

Europa Press

Ara ‘El Confidencial‘ publica que la justícia ha desestimat el seu últim recurs, el que dona la raó a Hisenda. Però no només això, sinó que culpa l’actor d’insistir en recórrer per no pagar: “Ha estat un plet innecessari”. Una batalla judicial perduda que l’obligarà a retornar els diners que li demanen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa