Fernando Tejero, molt crític amb el govern i la censura: “Tinc por”

Estrena, estrena Fernando Tejero participa en un musical amb les cançons de Raffaella Carrà com a base. Una nova aventura que el torna a col·locar en el centre mediàtic, el que li ha donat ales per concedir una entrevista a ‘El Mundo‘ de promoció però també de crítica. L’actor denuncia que continuï existint la censura i també parla malament de la gestió que està fent el govern en la crisi de la Covid-19. 

“La censura existeix en aquest país, fa una mica de por. Avui et passa factura expressar-te lliurement. A la xarxa he viscut un linxament només per expressar-me i a la situació actual, tan delicada, això passa encara més. Si et defineixes políticament, ja d’entrada es crea un conflicte amb la persona que no pensa com tu i que va amb les urpes preparades. T’insulten, t’ho retreuen, t’amenacen… Això és censura“, critica.

I això que Fernando Tejero cada cop es mulla menys: “Va haver-hi una època en la qual tenia la llengua molt llarga i la faldilla molt curta. Sóc un noi visceral, encara que ara m’intento controlar perquè sincerar-me em fa por. Sóc molt aprensiu i ho vaig passar molt malament. Em vaig pronunciar ideològicament (quan va signar un manifest a favor de Podemos) i molta gent em va començar a insultar i desitjar-me la mort. Jo vaig respondre perdent les formes, no vaig ser políticament correcte, i em va passar factura amb un linxament”.

Fernando Tejero, en el 'photocall' de 'Explota, explota'    Europa Press

Fernando Tejero, en el ‘photocall’ de ‘Explota, explota’ / Europa Press

Sobre el coronavirus, reconeix que en el confinament va estar més o menys tranquil: “Era conscient de la gravetat de la situació, però estava sencer anímicament. Ara sento una melancolia enorme a l’hora d’encarar els dies i posar-me a treballar. Em costa. Començo a pensar en això i m’angoixo. La incertesa em bloqueja. No vaig pensar que la pandèmia m’afectaria tant a nivell mental. És com estar entrant i sortint d’una pel·lícula de ciència-ficció per a la qual no estava preparat… Com ningú no ho estava. Les restes d’aquest naufragi seran molt importants per a tota la societat”. 

El que més ràbia li fa? Que el govern estigui deixant molt a desitjar: “Com sempre, quan passa alguna cosa dolenta és culpa del poble. M’he cansat de donar protagonisme als polítics perquè no se’l mereixen. Com pot ser que un grup de quatre senyors mani a tot un poble?”. 

Nou comentari