La vida familiar més desconeguda de Fernando Simón

Fernando Simón va ser la cara més mediàtica del confinament, amb unes rodes de premsa diàries que informaven dels efectes de la pandèmia. Es va convertir en un autèntic personatge, el protagonista de l’actualitat que més comentaris generava. Aquesta fama ha donat ales a Jesús Calleja per a entrevistar-lo en el seu programa, el que s’ha emès aquest divendres.

Els titulars més sucosos? Sobre la seva vida personal, del que pràcticament no se sabia res fins ara. Fernando Simón ha explicat que va conèixer la dona en el seu poble, ja que la seva família vivia allà: “Jo estudiava medicina i ella periodisme, però després va fer una especialització en política i planificació del desenvolupament i vam viatjar junts a Àfrica. Des que estem a Espanya qe ens veiem menys perquè treballem a llocs diferents i hi ha vegades que la trobo a faltar”.

Fernando Simón a 'Planeta Calleja'   Telecinco

Fernando Simón a Planeta Calleja / Telecinco

Tenen tres fills, dos nens i una nena, de 23, 21 i gairebé 19 anys. Una vida familiar que assegura que no ha canviat malgrat l’expectació mediàtica: “Continuo sortint amb la mateixa persona, amb el mateix sou i fent les mateixes coses. La meva família no està incòmoda amb aquesta ‘fama’, encara que és cert que la meva dona em demana que no parli molt pel carrer perquè la gent reconeix de seguida la meva veu”.

Ha explicat que va marxar cap a Àfrica poc després de llicenciar-se en medicina: “Vaig anar a Burundi, un petit poble en el qual hi havia 60 llits en els quals operàvem i fèiem de tot. Allà em vaig enamorar de la sanitat pública. Després vam anar a Somàlia, abans de començar a estudiar epidemiologia a Londres”. 

Fernando Simón, protagonista de 'Planeta Calleja'   Telecinco

 Telecinco

El seu pare era psiquiatre, el que el va ajudar a interessar-se en la ciència: “Som sis germans. Dos són veterinaris, un és farmacèutic, un altre és biòleg investigador, jo sóc metge epidemiòleg i una és mestre”. Afirma que el seu pare sempre va voler que ell es quedés amb la consulta de psiquiatria: “Ara bé, després de tot el que ha passat enguany, m’ha dit que s’alegra que no li fes cas i que se sent orgullós de la meva carrera”.  Una entrevista que treu a la llum la cara més humana de Simón.  

Nou comentari