El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Fernando Esteso, ingressat d’urgència per problemes respiratoris
  • CA

Fernando Esteso ha estat un dels actors espanyols més icònics. Avui és notícia per un problema de salut, però, que l’ha forçat a acudir a urgències. L’intèrpret tenia plans molt grans per a l’any vinent, però sembla que haurà de congelar la seva agenda tenint en compte el seu empitjorament de salut. La revista Semana ha sabut en exclusiva que Esteso està ingressat a l’Hospital de la Fe de València per una insuficiència respiratòria. El seu estat és greu i la recuperació serà lenta, ja que els metges no tenen clar quina podrà ser la data de l’alta.

Aquesta no és la primera vegada que l’actor acaba sent ingressat en un centre hospitalari per aquest motiu. De fet, preocupa que també necessités passar unes nits a l’hospital fa només 15 dies. Sembla que no va recuperar-se, ja que ara ha patit una recaiguda que l’ha obligat a tornar a posar-se en mans dels metges. La seva família considera que van donar-li l’alta massa aviat, una decisió precipitava que el torna a tenir ingressat.

Fernando Esteso, en una foto promocional / Europa Press

Ara haurà d’aturar-se i cancel·lar tots els projectes professionals que tenia signats de cara a principis de l’any vinent. Els metges li han deixat clar que ha d’estar una temporada de baixa per recuperar-se: “Ha de cuidar-se una mica”, reconeix un amic proper. Als seus 76 anys, l’actor està acompanyat dels seus fills en aquests dies tan durs. La família està preocupada per la seva evolució i per totes les recaigudes que ha patit en poc temps. Ara asseguren que no voldran que li donin l’alta fins que deixi enrere aquesta situació respiratòria tan complicada. No s’ha filtrat si aquesta malaltia té a veure amb el coronavirus o si es tracta d’unes complicacions respiratòries lligades amb un altres problemes mèdics que van més enllà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa