Felip i Letícia celebren els sis anys com a reis malgrat la tempesta mediàtica

Avui se celebren sis anys de la proclamació del rei Felip, que agafa el relleu del seu pare el 19 de juny del 2014 després de la seva abdicació. Una corona envoltada d’escàndols que aquestes últimes setmanes passa pel seu pitjor moment mediàtic per culpa, precisament, del rei emèrit. Els reis es troben enmig d’un huracà que perjudica la Casa Reial, els que els ha forçat a seguir una estratègia nova: portar Felip i Letícia de gira per totes les comunitats autònomes. Volen que es deixin veure més que mai per intentar demostrar als espanyols que ells sí que estan al seu costat i que es preocupen pel poble, el que costarà que molts es creguin.

Des que van convertir-se en reis que han hagut d’afrontar-se a moments molt complicats. Una lluita constant per mantenir la Corona que no està gens fàcil.

Els reis, en el centre d'alt rendiment   Casa Reial

Els reis, en el centre d’alt rendiment / Casa Reial

Malgrat les polèmiques, aquesta tarda el matrimoni gaudirà d’una tarda en família amb les seves filles Elionor i Sofia. Tots quatre celebraran l’aniversari reial en una representació de flamenc contemporani a un teatre madrileny. Així ho assegura ‘Diez Minutos‘, que explica que serà un acte privat amb el qual pretenen tornar a demostrar que donen suport a la cultura.

Els reis, acompanyats de la princesa Elionor i la infanta Sofia al Congrés   TVE

Els reis, acompanyats de la princesa Elionor i la infanta Sofia al Congrés / TVE

Tots els flaixos estan pendents dels seus moviments i declaracions, encara que fins ara no han volgut pronunciar-se sobre la investigació fallida sobre els negocis tèrbols del rei emèrit. 

Nou comentari