Felip i Letícia compren loteria a Conca: “Dona’m tots els cupons”

Els reis Felip Letícia han tornat a Conca, la ciutat en la qual van començar el seu viatge de noces per Espanya fa ara 16 anys. Ha estat la següent parada de la ruta que estan fent per les diferents comunitats autònomes, una visita que ha deixat unes quantes anècdotes. La primera de totes arribava durant la seva visita a una granja escola per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Allà un dels alumnes va voler conversar una mica amb Letícia, a qui li va reconèixer que la va conèixer durant la seva etapa de presentadora a TVE: “M’agradava molt com ho feies”. Una alabança que donava peu a una conversa molt curiosa: “Moltes gràcies, ara ja no faig allò”, responia la Reina. El més divertit? Que el jove li preguntava per què: “Ho vas deixar perquè t’avorria?”. Una pregunta que feia molta gràcia a Letícia, que responia amb sinceritat: “No, perquè em vaig casar amb el príncep“. I d’aquí, a un altre alumne fent-los riure en evidenciar la seva sorpresa: “Porteu mascaretes i no corones!”. 

Els reis, a Cuenca amb un grup de persones amb discapacitat   Europa Press

Els reis, a Cuenca amb un grup de persones amb discapacitat / Europa Press

Els reis visiten Conca   Europa Press

Europa Press

Ara bé, del que més s’està parlant és d’un gest de Letícia amb una venedora de l’ONCE. Estaven passejant per la ciutat quan una noia es va apropar als reis per oferir-los uns cupons que tenien uns números molt especials per a ells, ja que coincidien amb la data de la seva boda. La venedora confessava a les càmeres de ‘Ya es mediodía’ després que els Reis li havien comprat tots els cupons. 

La reina Letícia compra loteria a Conca   Europa Press

La reina Letícia compra loteria a Conca / Europa Press

Els reis compren loteria a Conca   Casa Reial

Casa Reial

No és el primer cop que Letícia juga a la loteria. Precisament poc després del seu enllaç amb Felip va guanyar 13.296 € gràcies a uns cupons que li van regalar com a regal de núpcies. Una bona sort en el joc que podria tornar a tenir recompensa en aquesta ocasió. Caldrà veure si ho torna a donar a una ONG com va fer llavors. 

 

Nou comentari