El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El marit de la reina d’Anglaterra, molt malalt: el traslladen a un hospital pioner en atenció cardíaca i oncològica
  • CA

S’accentua la preocupació per l’estat de salut del duc d’Edimburg. El marit de la reina Elisabet d’Anglaterra segueix ingressat quinze dies després de l’ingrés, el que fa pensar el pitjor. Aquest dilluns s’ha sabut, a més a més, que l’han hagut de traslladar d’hospital per tractar-li una infecció i examinar-lo per una afecció cardíaca.

El Palau de Buckingham assegura que el duc, que d’aquí a tres mesos farà 100 anys, està bé i responent al tractament. Ara bé, la premsa britànica no es creu aquestes declaracions, tenint en compte que llavors no s’explica que l’hagin traslladat a un hospital cèlebre per l’atenció cardíaca i oncològica.

Expliquen que l’han sotmès a una nova teràpia i que és per això que haurà de seguir en observació uns dies més, el que angoixa els monàrquics del Regne Unit. Són males notícies i els tabloides anglesos en són conscients, per la qual cosa no intenten dissimular la preocupació que hi ha al voltant de la seva figura.

La reina Elisabet i el seu marit, el duc d'Edimburg - Europa Press
La reina Elisabet i el seu marit, el duc d’Edimburg / Europa Press

La reina està reclosa en la seva residència mentre espera notícies de la recuperació del seu marit, que travessa moments complicats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa