Federico Jiménez Losantos vol que "es torni a bombardejar Barcelona"

El locutor de ràdio critica durament el govern de Rajoy per no actuar legítimament amb força
Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos | Youtube

Federico Jiménez Losantos torna a ser notícia i de nou és per unes polèmiques declaracions fetes aquest diumenge a 'esRadio'. El periodista ha fet referència a unes paraules de Quim Torra on deia que "ja no ens poden bombardejar" i s'ha preguntat: "Com que no?". Losantos ha qualificat el govern espanyol d'"escombraria" que "no podem demostrar que hi hagi avions per bombardejar Barcelona". Alhora, ha acusat la "casta espanyola" de preferir que es "destrueixi Espanya abans d'utilitzar legítimament la força". I ha aprofitat per enviar un missatge a Carles Puigdemont, a qui es refereix com a 'Cocomocho', i adverteix que l'Estat espanyol té "70.000 policies, 90.000 guàrdies civils i 50.000 soldats armats per prendre Barcelona, la teva casa o el despatx de 'Cocomocho' en cinc minuts".


Losantos es refereix al govern de Rajoy com a "banda de covards" per no realitzar aquesta acció. A més, destaca que "Espanya té la força per respondre un cop d'Estat" i acusa "als de Madrid" de deixar fer als catalans el que vulguin, "destruir un Estat". El periodista vaticina que "Madrid no reaccionarà mai" i, per últim,  compara els independentistes amb "nazis de guarderia" i els descriu com "gent disfressada del mateix en pla militar".

 

 
Comentaris
lassantas
Quina malaltia dieu que té aquest psicòpata?
11e
A este payaso tendrian que ponerle una camisa de fuerza porque es peligroso.
LUIS
Cuando despertamos la ira y la rabia de los locos más prestigiosos es que nuestro proyecto merece la pena. Cuando actuando pacificamente, la reacción de quien no está de acuerdo contigo es la de la amenaza, el crimen, la sangre inocente, la policia politica atacando a los votantes, los jueces inventando delitos, y demás salvajadas tristemente sufridas, es que Catalunya acoge en su seno algo muy bueno para todos, cada vez es más indiscutible. Endavant Catalunya, endavant.
Pilot de combat
I que tal, federicucho, si comencem per bombardejar el teu cap de fatxa ?
Carndolla
No entenc perquè el que diu aquest subnormal és notícia, no hauria de sortir en cap publicació perquè no té cap interès...
anonima
I per quan processar per delicte d'odi i incitació a la violència a aquest homenot?
Pere kepa
Quan un element com aquest diu aquestes barbaritats se'l tindria de tenca a la cel·la mes profunda i fosca d'un frenopàtic d'alta seguretat.
Fart de fachas
Aquest psicópata destil-la un odi repugnant i propi del nazi que porta dins.
Edelmiro
I la fiscalia? Doncs fent de fiscalia, espanyola por más señas
Espanya és feixisme, per això (entre d'altres coses volem fotre el camp)
Ell, com a bon feixista que és, els seus amics de la fiscalia, jutges, govern i socis polítics en general, ignoren les amenaces que diu, sempre i quan siguin contra els alemanys, els catalans, el l'Iglesias o companyia, d'haver-les dit un català estaria ja a la presó, és el que comporta tenir dues vares de mesurar; una per als franquistes i una altra per als catalans. Ep! cal tenir en compte que les seves "paraules" no les diu amb un Wattsapp sinó amb un altaveu radiofònic . Increïble!!
ERDOGAN M. RAJOY
Aquest home, està bé del coco?. I què passa amb aixó del delicte d'odi, o només, com és tan evident en aqueestes espresions, només saplca si qui diu aquestes bestieses de persona mentalmentr insana, és republicá i català?
Es lo que os gustaria a hacer cada dia lo que pasa Merque lno os permite, bocamoll.
Es lo que os gustaria a hacer cada dia lo que pasa Merque lno os permite, bocamoll.
Inadaptado
Ha dicho una gran verdad. Losantos debería presidir España, y que terminara así con toda esta absurda comedia.
SARA
Al tipejo este habria que ponerle un bozal, tiene tanta rabia a los catalanes que dentro de poco hechara espuma por la boca.
Pilar
Mira Arrimadas: Aquest vol bombardejar també als teus catalans, que l'hi has de dir? O ja t'esta bé, mentrestant ens liquiden als altres.
Dard
com està el tio....molt tocat!!
prrfffffff!!!!!!!!....... psicópata....
juan
que bombardeen a tu puta madre
Pere
Los valientes lo son cuando tienen a esos policías, a esos guardias civiles y s ese ejército. Hitler, cuando no tuvo ese poder que le daba valentía, se suicidó. Detrás de un ejército todo el mundo es valiente!
Marc
Que Valtonyc estigui a punt d'entrar a la presó i aquest fdp estigui lliure fot fàstic!
Miquel Àngel Rodríguez
Juan, no cal desitjar que bombardegin la mare de ningú, la pobra senyora no té la culpa de les coses que diu el seu fill.
Al carrer
Els de la cope són tan burros que si aconsegueixen bombardejar Barcelona són capaços de matar l'Omella , que els ajuda tant.
No es broma
Por suerte estamos en Europa, porque sociopatas de estos por desgracia hay muchos en España y que ahora estan dudando entre votar PP o C's.
Dmh
Por qué no te vienes aquí y nos dices a la cara que nos vas a bombardear so retrasado? Tú y yo cara a cara! No tienes huevos porque eres mierda que se esconde detrás de un sistema fascista y corrupto que le da alas para que alimente el odio y busque excusas para seguir reprimiéndonos. Muérete!
Pussy Galore
Aquest element esta sifilitic mental terminal.
Fidriko
Ja sabem que el d’odi és un delicte que només l’imputen als catalans i que tu, Jiménez de los demonios te’n pots anar de rositas -com dieu per allí, i cobejat pels carpetovetònics. A Barcelona l’heu bombardejada més o menys cada cent anys; heu ensorrat barris sencers, vàreu fer Montjuic i la Ciutadella per reprimir-la, la putejeu tot i sempre que voleu ... Què heu aconseguit? Que els catalans us estimem més? No ho crec. Per cert, ja se t’ha curat la cama. Vaig lamentar els fets.

envia el comentari