Fani, venuda per les tietes: “La seva mare em va intentar matar”

Fani ha estat la gran protagonista de ‘Sálvame’ durant aquesta última setmana. La concursant de ‘La casa fuerte’ s’ha hagut d’afrontar a les acusacions de la seva tieta, que assegura que Fani ha exercit la prostitució “per plaer” perquè volia saber si així podia fer-se rica. El programa de Telecinco li ensenyava les declaracions i ella es trencava, deixant clar que tot era mentida i que buscava fer-li mal perquè no es portaven bé.

Com ha actuat el programa de tafaneries? Convidant la tieta a un polígraf per intentar esbrinar si diu la veritat. Per tal de donar més credibilitat, també han sotmès a la màquina de la veritat a una altra tieta de Fani (que sí que la defensa).

Fani, indignada amb la traïció de la tieta   Telecinco

Fani, indignada amb la traïció de la tieta / Telecinco

La conclusió principal? Que és cert que Fani ha treballat com a prostituta de luxe en un xalet d’Aravaca. Però no s’han quedat aquí, ja que han tret a la llum molts més secrets de la concursant. En primer lloc han deixat clar que Fani no s’estima Christofer tant com diu: “És veritat que em va dir que no estava enamorada d’ell, però que l’havia ajudat en l’educació del seu fill. De fet, em va demanar ajuda per falsificar la seva signatura per poder treure diners del banc”. 

I d’aquí, a criticar molt la mare de Fani (que va morir el febrer de l’any passat). Asseguren que mai no va cuidar bé d’ella i que era violenta. De fet, una de les tietes afirma que la mare de Fani la va intentar matar: “Vaig haver d’allunyar-me d’ella perquè en una ocasió gairebé em mata. Em va clavar un taló al coll”. 

Les tietes de Fani, al polígraf   Telecinco

Les tietes de Fani, al polígraf / Telecinco

 Una família dividida i desestructurada, que també va confessar que una de les dues tietes va ser qui va introduir Fani en el món de la prostitució. El polígraf va concloure que no és que la tieta fos prostituta, sinó noia de companyia que rebia diners i regals dels homes a qui acompanyava. Caldrà esperar a la sortida de Fani del concurs per veure com s’enfronta a totes aquestes informacions. 

Nou comentari