El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani reacciona a la traïció de la tieta: “Vull demandar-la”
  • CA

Telecinco no té manies a l’hora d’atacar i fer mal algun dels seus col·laboradors. Fani ho ha viscut en primera persona durant l’última gala de ‘La casa fuerte’, ja que li han ensenyat imatges de la seva tieta carregant contra ella a ‘Sálvame’. La dona ha arribat a dir que Fani hauria exercit la prostitució perquè “volia veure si poder guanyar molts diners d’aquesta manera”. 

El reality va decidir ensenyar-li els vídeos encara que en principi no pot saber res de l’exterior durant el concurs, incapaços d’aguantar fins que acabi el programa. Volien veure la seva reacció i treure’n suc, el que van aconseguir perquè Fani es va quedar completament en xoc.

Va negar-ho tot taxativament, mentre anunciava que denunciaria la seva tieta per mentir sobre un tema tan seriós: “Treballo des dels 14 anys i mai no m’ha faltat menjar. Quan ho he necessitat li he demanat a la meva família. Demano al programa sortir demà mateix per prendre mesures i demandar-la. És una traïció inexplicable, estic molt afectada”.

Fani anuncia que denuncirà la seva tieta / Telecinco

I es trencava: “La persona que ha criat la meva germana, que per mi era com la meva segona mare, que ha tingut el meu fill en braços i m’adorava… Com m’ha pogut fer això? Li vaig demanar 50 € d’una factura que estava al meu nom però que corresponia a ella i aquí van començar els problemes. A més a més, va obrir les portes de casa al meu ex només per fer-me mal. Deixa’m en pau! Jo sempre he parlat bé de tu”.

Assegura que és mentida, però que no tindria problema en reconèixer-ho: “Si hagués exercit la prostitució no se m’hauria caigut la cara de vergonya, tampoc. Quan he hagut de robar perquè el meu fill mengés ho he fet. Només vull una infància i un futur pel meu fill, la que jo no vaig tenir”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa