El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani, venuda per la seva tieta: “Va ser prostituta de luxe”
  • CA

Entrar a formar part del món de Telecinco té conseqüències. Tots els participants de realities són conscients que investigaran sobre els seus draps bruts i que els trauran a la llum sense sentir cap mena de compassió. L’última en viure-ho ha estat Estefanía, que actualment està concursant a ‘La casa fuerte’ amb la seva parella Christofer. Més coneguda com Fani, l’ex de ‘La isla de las tentaciones’ està sent protagonista d’una polèmica rere una altra a dins de la casa.

L’última gran discussió l’ha tingut amb Oriana, a qui va acusar d’haver estat escort en el passat. Doncs bé, ‘Sálvame’ assegura que Fani ho sabria perquè ella també hauria estat noia de companyia. Després de deixar anar aquest titular, han aconseguit parlar amb una tieta de Fani que afirma que van exercir la prostitució juntes: “El meu marit em va deixar tirada amb tres fills i vaig haver de fer-me prostituta. Fani, en canvi, ho va fer perquè li venia de gust. Guanyava entre 1.000 i 1.500 € la nit, però Christofer no sap res de tot això”.

‘Sálvame’ investiga el passat de Fani / Telecinco

Revela que ho haurien fet el 2011, quan Fani tenia 25 anys: “Ens ho explicàvem tot, vivia pràcticament a casa meva. Quan va saber que jo em dedicava a això, em va dir que volia provar si es guanyaven tants diners. La veritat és que no em va sorprendre la seva reacció, li agrada viure bé i els diners. Finalment vaig accedir i la vaig portar al xalet on treballava”. 

Per què ho explica ara? Segons la tieta, perquè Fani ha fet molt de mal a la seva família i perquè no li va agradar veure que acusava Oriana de noia de companyia mentre amagava que ella havia exercit la prostitució. Unes acusacions que col·loquen la concursant a la diana, a les quals s’haurà d’enfrontar quan surti. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa