El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani i Christofer, de ‘Las Tentaciones’, tornen a estar junts!
  • CA

Christofer i Fani estan junts després de ‘La isla de las tentaciones’! La parella va acudir al programa per a resoldre la gelosia d’ella, però va acabar convertint-se en un triangle amorós en el qual Fani va decidir decantar-se per Rubén, un dels solters del realiti.

Christofer ho va passar molt malament durant la seva estada en el programa. En veure la infidelitat de la seva xicota, va protagonitzar un terrible moment de dolor cridant “Estefaníaaa” per la platja, trencat de dolor. Després d’això va tenir la foguera de confrontació amb Fani. Després de la seva conversa, va acabar abandonant sol el programa.

Però les coses no van ser millor per a Fani. Encara que la resta de la seva estada va estar molt bé  amb Rubén, ell la va rebutjar en la foguera final.

Christofer i Fani s’han donat una segona oportunitat

Sis mesos després, no imaginaríem que Christofer i Fani haguessin aconseguit deixar enrere tots els seus problemes i molt menys que s’haguessin donat una oportunitat.

“Vaig sortir d’allà. Vaig arribar a casa, necessitava estar sola i adonar-me de la situació. Em vaig adonar que trobava molt a faltar a Christofer. I era: “què has fet!”. Vaig començar a trucar-lo, a enviar-li missatges, a demanar-li perdó… Al final em va perdonar“, revelava Fani a Mónica Naranjo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa