El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La confessió més dura de l’estrella de ‘Las tentaciones’: “Vivia una relació tòxica amb maltractaments i denúncies”
  • CA

Fani Carbajo va ser el gran descobriment de la primera edició de La isla de las tentaciones. La concursant va enganyar la seva parella i va deixar moments molt recordats. En el concurs va explicar que va ser mare molt jove, però que la relació amb l’ex va ser un infern. Avui ha volgut explicar-ho amb més detall i ha acabat revelant detalls molt cridaners i preocupants: “Vaig patir dos anys de maltractament i insults amb ell. Fins i tot va arribar a donar-me un cop de peu a la panxa quan estava embarassada”.

“Mai no he estat tan obsessionada amb algú com amb ell. Era una relació molt tòxica. Em vaig quedar embarassada quan només feia un mes que sortíem, encara no el coneixia. Jo sentia una necessitat molt gran de tenir algú que m’estimés de veritat i per això volia tenir el nadó. Ell em deia que m’avortés perquè jo només tenia 23 anys. Necessitava que em diguessin que m’estimaven de tot cor”, reconeixia molt afectada.

Fani se sincera sobre la seva pitjor experiència professional / Mtmad

Fani ha deixat clar que el noi s’ha desentès completament del fill: “Ens vam anar a viure junts i va ser llavors quan van començar totes les coses dolentes. El maltractament, els insults, els enganys… Vaig estar dos anys horrorosos amb ell, amb denúncies i una ordre d’allunyament inclosa. El vaig perdonar i va veure el meu fill durant uns anys, però de sobte va deixar de passar-me la pensió i ja ni parla amb ell ni el ve a veure. Christofer, la meva actual parella, és qui exerceix de pare del meu fill”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa