El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un familiar d’Irene Rosales està fart de Kiko Rivera
  • CA

Després de l’entrevista que Kiko Rivera ha donat a la revista ‘Lecturas’ on explica que s’ha reconciliat amb la seva mare, Isabel Pantoja, i carrega contra la seva germana, Isa Pantoja, i la seva cosina Anabel Pantoja; són moltíssimes les informacions que surten al voltant de la figura del DJ. Si fa uns dies María Patiño assegurava que la relació entre Kiko Rivera i Irene Rosales era actualment “dolentíssima”, ara Belén Esteban ha assegurat que “hi ha un familiar molt directe d’Irene que està fart de moltes situacions amb Kiko Rivera”.

Des del plató de ‘Sálvame’, Belén Esteban assegurava no entendre que Irene Rosales es vegi en situacions tan complicades com haver d’agafar un avió amb dues nenes petites i quatre maletes per a emprendre un viatge de gairebé deu hores a casa, com li va passar a l’illa canària de La Graciosa davant la negativa de Kiko Rivera de tornar per a assistir al casament de la seva cosina Anabel.

Kiko Rivera i Irene Rosales | Europa Press
Kiko Rivera i Irene Rosales | Europa Press

Per a la col·laboradora de ‘Sálvame’, el fill d’Isabel Pantoja hauria d’haver fet un esforç per a anar per la seva dona i es declara molesta per veure les imatges de Kiko, pocs dies després, de festa i de cap de setmana amb els seus col·legues per a compondre cançons.

I no és l’única, segons la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco, “algú de la família molt directa” d’Irene estaria “molt cansat” de “moltes situacions” i per això hauria començat a posar-se en contacte amb certes persones. “Irene, és un familiar teu molt molt pròxim que sé que no pot més”, insistia Belén Esteban mirant a càmera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa