La família de ‘La Veneno’ demanda al director de ‘Sálvame’

La família denuncia que en el programa de Telecinco se'ls assenyalés per haver “comercialitzat” amb unes fotografies de la vedette a l'hospital abans de morir

La mare i la germana de Cristina Ortíz Rodríguez, més coneguda com ‘La Veneno’, han interposat una demanda contra el director de ‘Sálvame’ David Valldeperas, segons ha publicat ‘Confidencial Digital’. La família denuncia que en el programa de Telecinco se’ls assenyalés per haver “comercialitzat” amb unes fotografies de la vedette a l’hospital abans de morir. El judici se celebrarà el pròxim 11 de desembre.

Les imatges són del novembre de 2016, quan ‘La Veneno’ va ser ingressada a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’Hospital de La Paz de Madrid després de patir un traumatisme craneoencefàlic sever. Va morir allà mateix dos dies després, però en aquest interval de temps algú va realitzar unes fotografies.

En el ‘Sálvame’ del passat 21 de maig de 2020, la presentadora Carlota Corredera va explicar que alguns familiars d’un famós ja mort havien intentat “comercialitzar” amb unes fotos del cos. Minuts després es va revelar que es tractava de ‘La Veneno’. En la denúncia se cita a col·laboradors habituals com Mila Ximénez, María Patiño o Gema López, ja que també van participar d’aquestes afirmacions.

Una setmana després, la família de ‘La Veneno’ va enviar un burofax al director demanant que es rectifiqués aquesta informació, un fet que no es va produir. I és per aquest motiu que, finalment, la família ha decidit demandar. 

Nou comentari