L’exdona de Bertín Osborne dona detalls del divorci: “No vull que em mantingui, no vull tenir aquest vincle”

Fabiola Martínez reconeix que els està costant posar-se d'acord pel que fa a la pensió que haurà de passar el presentador

L’anunci de la separació de Bertín Osborne i Fabiola Martínez va ser molt sorprenent i inesperada. Eren considerats com un dels matrimonis més estables del star-system espanyol, ja que sempre es dediquen paraules maques i es mostraven tendres i enamorats en les aparicions públiques. L’amor es va acabar després de dues dècades, però, però ambdós han deixat clar que segueixen mantenint una bona relació especialment de cara als dos fills que tenen en comú.

Fabiola concedeix avui una entrevista exclusiva a la revista ¡Hola! en la qual dona més detalls sobre com estan vivint aquestes primeres setmanes separats: “Encara no hem signat el divorci. Ha estat tot d’acord mutu, però ell vol arreglar els temes econòmics a la seva manera, jo vull fer-ho diferent i això ho està endarrerint. Bàsicament ell el que vol és donar-me més del que jo vull rebre. No vull que em mantinguin. Sé que hom no pot menysprear res perquè Bertín ho fa amb estima i amb ganes d’ajudar, però a mi això em fa que em senti en un compromís i no vull tenir aquest vincle. Com més senti que li dec alguna cosa, més compromesa estaré en retornar aquest agraïment. Si ho fa, que ho faci pels seus fills. La part econòmica ha de ser simple, la pensió per als nens i qualsevol altra cosa que acordem”.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne, en el 'photocall' d'un acte promocional / Europa Press
Fabiola Martínez i Bertín Osborne, en el ‘photocall’ d’un acte promocional / Europa Press

El seu objectiu seria arribar a un acord abans de l’estiu per poder preparar el trasllat quan els fills acabin l’escola: “No vull seguir a la casa de Madrid, no vull tenir aquest vincle de dependència i per això vull buscar un pis que pugui pagar jo i en el qual també visquin els meus pares, que depenen de mi”.

Sobre la decisió de separar-se, reconeix que no va ser fàcil: “Quan vam fer el pas, el més difícil era comunicar-ho a la família. El nostre fill Carlos em va sorprendre molt, perquè em va dir que s’ho imaginava perquè no ens veia bé. Allò em va relaxar molt perquè era la confirmació que estàvem fent el pas correcte. Si haguéssim arribat a una situació límit, hauria patit tothom i també nosaltres”.

Fabiola Martínez parla del divorci amb Bertín Osborne a la portada de la revista ¡Hola!

Fabiola no tanca les portes a l’amor, encara que reconeix que està molt bé sola: “No sé si estaré acompanyada en un futur, però ara estic acompanyada de mi mateixa i em trobo genial. No he de passar comptes a ningú ni incloure ningú en els meus plans”. Una altra de les decisions que ha pres arran del divorci és tornar a estudiar: “Estic cursant un màster de coaching en intel·ligència emocional i programació neurolingüística”.

Nou comentari