El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran ensurt a Canes: Eva Longoria, operada d’urgència
  • CA

Eva Longoria està sent una de les protagonistes del festival de Canes. Ha enlluernat la catifa vermella d’aquests primers dies amb dos vestits espectaculars, el que l’ha ajudat a acaparar un munt de bones crítiques. Present a les presentacions de les pel·lícules més mediàtiques, però també a les festes que organitzen les grans marques.

L’actriu nord-americana no descansa, el que sobta tenint en compte que no es troba molt bé de salut. I és que ha patit un gran ensurt: ha hagut de ser operada d’urgència.

 
Eva Longoria a Cannes 3 europa press

Eva Longoria a Canes / Europa Press

Què li ha passat? Han informat que la causa ha estat una apendicitis, que hauria arribat després d’un parell de dies amb un mal de panxa “insuportable”.

El seu equip va trucar un metge, que s’hauria desplaçat fins al seu hotel per diagnosticar-la. En veure que es tractava d’una apendicitis, va ser traslladada d’urgència a l’hospital. Allà van operar-la ràpidament, ja que en aquests casos és crucial no deixar passar massa temps. La intervenció hauria estat un èxit, el que li ha permès seguir present en el festival de Canes.  

Eva Longoria a Cannes 2 europa press

Europa Press

L’actriu es troba en un moment molt dolç, per això, gràcies a la seva recent maternitat. El seu fill Santiago la té radiant, tal com evidencia públicament a Instagram. Ara només toca pensar en recuperar-se de l’operació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa