El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El representant de Bulgària a ‘Eurovisió’, en cerca i captura
  • CA

El festival d’Eurovisió escalfa motors. Encara queden quatre mesos per a la gran final, però cada vegada són més els països que estan fent oficials les cançons amb els que hi participaran. Entre ells cal destacar Bulgària, que confia en el grup Intelligent Music Project liderat pel vocalista Ronnie Romero. No els ha sortit molt bé la jugada, per això, tenint en compte que el cantant es troba en una situació judicial molt complicada… fins al punt d’estar en cerca i captura a Espanya. Bluper ha tingut accés a la sentència d’un jutjat de Madrid, que havia demanat al cantant que acudís a declarar com a investigat en un delicte d’amenaces. Ell no s’ha presentat, el que ha forçat al jutge a adoptar la seva cerca i captura com a mesura cautelar.

Va ser la seva exparella qui el va denunciar en un judici en el que van prohibir a Ronnie apropar-se a menys de 500 metres la seva parella, així com tampoc no se li permet posar-se en contacte amb ella. El líder del grup búlgar, per la seva banda, assegura que es tracta d’una denúncia falsa orquestrada per la seva ex-xicota “i les seves amistats uniformades” amb l’objectiu de perjudicar la seva imatge. Cal destacar que el cantant i la denunciant tenen un fill en comú, el que complica encara més la situació: “Vaig ser notificat de la compareixença un dissabte, el que em forçava a declarar dilluns següent quan jo havia d’estar a Bucarest com bé sap el Tribunal”.

Aquesta sentència complica la situació del cantant, que no podrà centrar-se al 100% en la promoció de la seva actuació a Eurovisió. Va ser a finals de novembre quan els van seleccionar com a representants del país, un grup que va néixer amb l’objectiu de “popularitzar la música búlgara contemporània”. Caldrà esperar per veure si la situació judicial del vocalista acaba perjudicant-los en aquests últims mesos abans de la gran actuació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 18, 2022 | 09:53
    JordiP gener 18, 2022 | 09:53
    El paio aquest no sembla búlgar sinó ... vulgar. Vaja element.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa