El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eugenia Martínez de Irujo plora desconsolada l’atropellament d’un dels seus gossos
  • CA

La filla de la duquessa d’Alba té autèntica passió pels animals. Eugenia Martínez de Irujo conviu amb un munt d’animals, des de gossos fins a burros, cavalls o porcs. Però no només això, sinó que se’ls estima a tots una barbaritat. Així ho evidencia gairebé diàriament a Instagram, una xarxa en la qual publica un munt de fotografies amb tots ells. 

 

La seva família zoològica, per això, sembla que va minvant… Fa uns mesos va donar una molt mala notícia, la mort del seu porc Bacon. Es va mostrar completament desolada amb un post que li va dedicar: “Baconcito, el meu nen, ens ha deixat avui. Avui és un dia molt i molt trist per mi… Et trobaré molt a faltar. El meu nen estimat. Baconcito. T’adoraré sempre”. I després d’aquesta pèrdua, n’arriba una altra d’encara més trista.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baconcitomi niñonos ha dejadoHoy es un día muy,muy triste para mi… #tevoyaecharmuchodemenos #miñiñoquerido #Baconcito #teadoraresiempre #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

 

I és que un dels gossos de l’aristòcrata ha estat atropellat aquest matí. Mitjançant una fotografia antiga de la seva filla amb el gosset en braços, ha volgut denunciar el trist accident: “Avui és un dia tristíssim per mi… Tu, el meu Calitin, que has cregut en els braços del meu ratolí, tu que has estat sense cap mena de dubte el gos més bo, més lleial, més fidel, més tendre i més bondadós, vull que sàpigues que et trobarem moltíssim a faltar i aquí entre llàgrimes i dolor et recordarem sempre perquè mai no tornarem a tenir un gos com tu. Ara estaràs amb la mama, que t’adorava… Amb tot l’amor del món tornarem a estar junts algun cop, Calitin”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es un día tristísimo para mí… Tú Mi Calitin que has crecido en los brazos de mi ratón, tú que has sido sin ninguna duda el perro más bueno, más leal, más fiel, más cariñoso, bondadoso, quiero que sepas te vamos a echar muchísimo de menos, y aquí entre lágrimas y dolor te vamos a recordar siempre xq jamas volveremos a tener un perro como tú. Ahora estarás con mamá que te adoraba… Con todo el amor del mundo volveremos a estar juntos alguna vez mi Calitin Hoy a las 8.30 de la mañana son de esos días que me hubiera gustado que se parara el tiempo. En tu primer paseo un fatal accidente y un maldito coche nos ha dejado sin ti… Destrozada#perdonarsinocontestoperonotengoganasdenada #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

 

“Avui a les 8:30 h del matí són d’aquells dies que m’hauria agradat que s’hagués parat el temps. En el teu primer passeig un fatal accident i un maleït cotxe ens ha deixat sense tu… Destrossada“, ha prosseguit visiblement afectada.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi Calitinel abuelo y el más querido de la casa #calito #perroencontradoenibiza #tequiero #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

 

El gos era amb ells des de fa molts anys, el que empitjora encara més el cop. Són molts els gossos que té encara amb ella, el que potser l’ajuda a portar una mica millor aquesta tragèdia. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa