El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Eugenia Benavides, concursant de ‘Me quedo contigo’
  • CA

Jesús Vázquez va presentar el passat estiu ‘Me quedo contigo’, un dating show de Telecinco en el qual un grup de mares buscava parella a la seva filla. Una de les participants va ser Eugenia Benavides, una mallorquina que volia trobar l’amor que acaba de morir sorprenentment. Així ho ha anunciat un company de la jove, que s’ha mostrat estupefacte davant la notícia.

Eugenia a ‘Me quedo contigo’ / Telecinco

“No és just que la vida s’emporti persones tan meravelloses, esplèndides, úniques i dives com tu, joder. No és just!, ha comentat el pretendent d’Eugenia. “Avui el cel té una gran estrella que brillarà fort sempre i molts tenim un àngel guardià. Sempre agrairé a la vida el poder haver-te conegut. Milions de petons al cel”, prosseguia amb una fotografia en la qual apareixen tots dos junts.

Eugenia Benavides Instagram

“Tots et trobarem a faltar i estarem eternament agraïts a ‘Me quedo contigo’ per donar-nos l’oportunitat d’haver-te conegut”, afegia posteriorment visiblement emocionat. Una mort sobtada que genera moltes preguntes, ja que no encara ha transcendit el motiu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa