El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esther d’OT denuncia el programa: “Només volien vendre merdes, respecte zero”
  • CA

Cada cop és més habitual que exconcursants d’Operación Triunfo carreguin contra el programa. L’última a denunciar el tracte que va rebre durant el concurs ha estat Esther Aranda, participant de l’edició del 2008. La cantant ha esclatat amb un vídeo a Instagram en el qual ha deixat verda la direcció del programa.

Ella va ser una de les concursants més mediàtiques d’aquell any, ja que Risto Mejide semblava obsessionat en criticar-la. Setmana rere setmana menyspreava la seva feina i manera de cantar, el que un usuari de Twitter ha recuperat després de tots aquests anys. Esther, en recordar com la va tractar, ha volgut abandonar el seu silenci i mostrar-se clara al respecte.

Esther Aranda, a 'OT 2008' TVE

Esther Aranda, a ‘OT 2008’ / TVE

“La meva vida durant uns anys… Doncs imagina’t el que vaig haver d’aguantar de gent molt mamarratxa. El programa es va dedicar a fer mal en comptes d’ajudar i ensenyar. Només els hi interessava vendre merdes“, ha denunciat públicament. I d’aquí, a recordar les crítiques que va rebre durant la segona gala perquè no li quedava bé el vestit que duia: “El maleït vestit m’anava gran i com cony volien que cantés bé després de la pallissa que em donaven. Respecte zero cap a tots els concursants, que ho sàpiga tothom. És que ja ni recordava tot això, però ara que surten aquests vídeos ho vull dir”, afegeix visiblement decebuda.

Sobre les crítiques de Risto, simplement ha volgut lamentar que ningú no li demanés que deixés d’atacar els concursants: “Aquí tothom tenia culpa. Ningú no va parar els peus a Risto. Això és per alguna cosa, no dic res més. Jo ara sóc feliç, amb una família preciosa i dos restaurants. No li puc demanar més a la vida. Em vaig alliberar de tot allò, encara que em va costar”. 

Una crítica molt dura que torna a posar sobre la taula les maneres d’OT de tractar els concursants. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa